-
Witam
Chciałem sie spytać o ubez OC ponieważ byłem u jednej babki i wyliczyła mi w HDI OC+NW+(ubez domu-coś do wyboru) - 1200 zł a samo OC wychodziło 1260 zł. Wydaje mi się coś dużo. Samochód A3 rocznik 2004 silnik 1.9 TDI (105km) Sprowadzany zza granicy. Może znacie jakieś bardziej opłacalne firmy?
pozdrawiam
-
Ja za OC+NW zapłaciłam kilka dni temu w PZU 419 zł, a auto 1,9TDI 2006, więc Tobie podali jakieś chore kwoty!
-
a ile miałeś zniżek? ja mam tylko 10%
-
łeee no to lipa, razem ze współwłaścicielem 60%
-
no właśnie ja mam tylko 10% zniżki alei tak wydaje mi się bardzo dużo to co mam zapłacić....
-
Ja mam 30% procent znizki i w Compensie tez zaliczylem pieknie 1300 zl... PORAZKA!!!!! Wiec nie masz jedszzce tak zle jak 10% znizki i 1200
-
Powiedzcie mi jak to jest z tymi zniżkami, jak kupuję samochód jestem właścicielem mam 10 % zniżki, a drugi współwłaściciel ma 50 % zniżki to jaka zniżka mi się należy ?
-
50% ;)
Ja w moim miejscu zamieszkania za 1,9TDI 2002r płacę poniżej 400zł.
W tym roku w lutym w Liberty(z dodatkową zniżką dla pracowników firmy w której pracuję) zapłaciłem za cały rok przy jednorazowej składce 290zł za OC ;)
-
czyli zawsze brana jest pod uwagę większa zniżka, nawet gdy to jest drugi współwłaściciel ?
-
Jak oceniacie ubezpieczenie OC w Link4?