dzisiaj trzeba było :P
Printable View
sprytny, swieta prawda. Ja juz nabilem 29tys i wlasnie sie zabieram za zawory, gazniki, swiece. Reszte akurat juz mam wymieniona. Moze zrobie jeszcze lagi. Lork, na pewno nie robisz tego co rok, bo byloby to bezcelowe ;)
BTW, w weekend pekło u mnie 1tys km :D :D Piekna sprawa taki wypad nad morze. Za Czestochowe podziekowalem ;) W tym roku juz jakies 4tys km zrobilem :D :D
moj serwis moi drodzy mi to robi wiec ja nie wiem co i jak ;-) ja poprostu mam jezdzic i tyle ;-) a km jest 21 dokaldnie ;-)
Dobra Larius, nie kozacz ;) Niektorzy niestety maja problemy jeszcze z taka rzezba ;)
A u mnie po Krynicy wszedl jeszcze problem z łancuchem. Znowu wisi. Powinienem go wymienic, ale naciagne go chyba po raz ostatni i jak finansowo bedzie ciut lepiej to wtedy łyknę nowy zestaw.
Ja mam do zrobienia jeszcze hamulce przód i świeczki :/ Ale czekam na kasę bo jeszcze opony chce kupić. Póki co Audi idzie na bok. A chciałem sprężyny kupować i wydech zrobić :)
Sprytny, u mnie w sezonie letnim OOOO cały czas jest na boku. Czasami sie zdarza ze przez miesiac tej fury nie rusze ;) Motocykl troche kosztuje, ale jakbym uzywal tyle samochodu, to koszta bylyby porownywalne, ale za to frajda sporo mniejsza ;|
Ja też latam troche, obecnie mam Honde FMX650. Miałem lecieć do Częstochowy ale mam lekką kontuzje i nie wybierałem sie w dalsze trasy to ze znajomymi pojechalismy sie przejechać, niestety dla jednego z nas to była ostatnia przejazdzka :( Na zakręcie w prawo scieło mu tył i poszedł prosto pod jadącego z na przeciwka busa, na moich oczach... :( po 4h zmarł na stole operacyjnym :(
Szczerze to nie mogłem dojechać do domu, a teraz prędko na motor nie wsiąde po takim widoku...
Uważajcie koledzy !
Lary kiedy lecimy odwiedzic kogos ;-) moze by do Strazaka sie karnac albo do szczecina badz nad morze!!!! oooo wlasnie nad morze na rybke i do domu ;-) Malik piszesz sie czy znow sie wymigasz ;-) hehe sprytny tez moze dolaczysz i cala reszta co czyta i ma jakiegos komarka w garazu?