Zmierzę Tobie dziś tylko powiedz dokładnie (lub narysuj :P) o jakie wymiary chodzi :) bo zderzak wisi na aucie wiec problemu nie mam z tym.
Printable View
Najwyższe punkty na boku i środku ;)
http://imageshack.com/a/img911/4254/bhoiGi.jpg
U mnie wyszło 38 cm na środku i 42 przy krawędzi w zderzaku z S3.
Witam serdecznie .... mam zderzak od S3 w moim A3 8L .... nadkola niestety są w stanie miernym ;/ ;/ ... chciałbym kupić nowe .... mam brać te do A3 ?? czy te do Ski ?? Wydaje mi się że te od A3 ... ale 100% pewności nie mam .. będę bardzo wdzięczny za wsparcie ....
Pozdrawiam serdecznie i z góry dzięki za pomoc :)
Nadkola od s3 musialbys przerobić i bedą bardziej nadmuchane niz seria. Kup to co masz. Pzdr.
dzieki bardzo :) .. pozdrawiam
witam serdecznie, poszukuje osoby, ktora by mi zamontowala tylni zderzak od s3 8l do mojej a3. pozdr.
Sam to zamontujesz pod blokiem :D wystarczy trochę narzędzi typu śrubokręt czy torx/imbus ;)
jestem mechalaikiem, sam nie umiem, chcę zapłacić i mieć zrobione :) help
- - - Aktualizacja postu - - -
ps. nie wiem w jakim dziale umieścić zlecenie założenia zderzaka, jestem nowy na forum, podpowiedzcie mi koledzy. Z góry dzięki
Jak chcesz mieć zrobione na tip topnto jedz do jakiegoś mechanika/blacharza/lakiernika z nastawieniem na dwóch ostatnich. Bo trzeba go dogrzać opalarką i później pomalować, bo zostanie ślad.
A jak chcesz mieć zamontowany poprawnie, ale bez przeróbek to obojętnie kto z nich będzie, bo trzeba odkręcić z 10 śrub i przykręcić je ponownie.
Skąd jesteś? Bo na telefonie nie widzę..
Jak masz blisko do Mikołowa do jedz do auto-szałasu.