a masz klapki z tyłu ? albo masz je dobrze zamknięte bo jakiś powód musi być że się pojawia kurz
Printable View
a masz klapki z tyłu ? albo masz je dobrze zamknięte bo jakiś powód musi być że się pojawia kurz
Tak klapki są na swoim miejscu :) Być może po prostu już tam był i po prostu sie rozmieścił po czasie.. no w każdym razie nie ma co gdybać i jakos to ogarnąć :P
Tylko rozklejenie i kompletne czyszczenie.
chudy92, albo inni któryz to robili/robią - czym malujecie lampy w środku ? jakiś specjalny lakier czy zwykły spray wytrzyma ?
spray nie musi być nadzwyczaj specjalny, wystarczy dobrze przygotować powierzchnię do malowania.
no i chyba spreyem na wysoką temperature, czyż nie?
A po co? ;)
bleeh, człowiek całe życie sie uczy! :P Dobrze wiedzieć na przyszłość, natomiast byłem przekonany że lepiej malować na wys. temperature no ale skoro nie trzeba to spoko! :P
Panowie takie pytanie. Kupiłem lampy angel eyes :) Niby polift ale mam a3 z przedlifta. To mniejsza o to. Zamontowałem lampy wszytko ładnie pięknie. Pierwsza traa dojechałem do domu a lampy zaparowały mi od środka ;/ Trasa miała 10 km. Lampy były używane. Co mogę zrobić? Czy wystarczy je rozebrać przeczyścić i złożyć. Opierdzielić wszystko silikonem i powinno być ok? Z góry dzięki