Łącze sie w bółu moja zaostała zawieziona do mechanika który popsuł troche robote a że mechanik 200km od warszawy więc zejdzie sie troche więcej niż 3 dni :(
Printable View
Sciemnilem Szybke na klapie bagaznika !! Jest GIT! a bedzie jeszcze lepiej bo zmienie folie na bocznych szybkach na ciemniejsza...
No i w końcu zagościły u mnie ORI polifty na przedzie ajjj :D Aż zyskało na wizerunku :P
Jutro kolejna dawka roboty, tzn. położenie podkładu jak i farby na felgi, czyt. renowacja felg z oponami zimowymi czyli pakiet zimowy :P
Dzisiaj dałem jej wolne i jeździłem autem kumpla :)
Dzisiaj była wymiana łożysk tył, tulei wahacza, drążek kierowniczy i ustawianie zbieżności. :D
wymieniłam żarówki ;-)
Ja również żarówki wymieniłem na zwykłe z Philips`a +30% lepsze światło niby tam pisze :P Oczywiście H1 ;)
Dodano:
Również żaróweczki z przodu wymieniłem :)
Wymieniłem czujnik cisnienia oleju,odkurzyłem ,zatankowałem po brzegi na mycie juz brakło czasu...
Zszedłem do garażu, pogłaskałem po kierownicy, poklepałem po daszku i powiedziałem "Wiem że boli.. ale już niedługo Śnieżku, wytrzymaj, a znów będziemy swawolić po opolskiej.." :( To już 2gi tydzień..
furka wyczyszczona i wyszykowana na dzisiejsza sesje :)
Pozdro,