witam serdecznie. instalacja od golfa 3 bedzie pasowała do a3 czy szukać od leona albo od golfa 4?? bo chciałbym manuala żeby później nie było problemów. poradzcie coś
Printable View
witam serdecznie. instalacja od golfa 3 bedzie pasowała do a3 czy szukać od leona albo od golfa 4?? bo chciałbym manuala żeby później nie było problemów. poradzcie coś
Do A3 pasuja tylko graty z golfa 4.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
a nie orientuje się ktoś gdzie można dostać dobrą i kompletną klime manualną od golfika?? albo od seata leona??
Cześć, dzisiaj po przejechaniu 12km miałem ledwo 70 stopni na wskaźniku, okazało się że wentylatory sobie idą, miałem ustawione ok. 26 stopni na klimatroniku, ustawiłem na HI, włączyłem na chwilę ECO (wtedy mi wiatrak ten w środku zaczyna prawie na maxa iść, tak samo po wciśnięciu AUTO, też nie wiem czy tak ma być) podczas drogi powrotnej już temperatura była w granicach 80 i po zatrzymaniu utrzymywała 90. Teraz nie wiem co to może być, dodam że mi nie działa czujnik temp. zewnętrznej, próbowałem go zamienić ale dalej było to samo (migające wartości temp. na liczniku), nie wiem czy ma on jakieś znaczenie.
Może coś z termostatem skoro nie nagrzewa Ci się silnik.
no tak, popatrzyłem trochę i raczej to termostat, ale z tymi wentylatorami to swoją drogą dziwna rzecz xD
kabelek sie nie urwał nigdzie po drodze od tego czujnika temp zewnetrznej?
Witam, powiedzcie mi czy normalną rzeczą jest nie uruchamianie się klimy przy temperaturze poniżej 1 stopień Celsjusza?
Po naciśnięciu gwiazdki na klimatronicu nic się nie dzieje, jak temperatura jest większa to klima działa od razu.
normalne..mam tak w a4b5 tez sie na pocztaku zdziwiłem , ale jak bedzie cieplej to normalnie wszystko bedzie działac...