Dokładnie ;) Tania słabizna :D
Printable View
Dzieki ale mozecie napisac dlaczego slabizna?
Kiepski wyswietlacz, system, psuje sie, slaba rozdzielczosc czy cos innego?
Moze ktos posiada ten telefon i sie wypowie?
biorąc pod uwagę trwałość marki ZTE w modemach (psuja sie po prostu czesto), brak jakichkolwiek akcesoriów do tego na wolnym rynku, jak to mialo miejsce przy telefonach HUAWEI lansowanych przez Plusa (Plusfon) i Play (Playset) - gdzie ładowarki samochodowej brak, niby na usb, a nie ładowało się :/
Moze ktos ma ten telefon i moze cos powiedziec.
Moj kumpel go posiada i bardzo sobie chwali.
Czytalem na necie o nim i ogolnie tez go chwala. Wydaje mi sie, ze recenzje i opinie ludzi, ktorzy go posiadaja sa jednak wiecej warte niz opinia kogos, kto ocenia po tym, ze jest chinski :/.
Bardzo prosze o opinie ludzi, ktorzy posiadaja ten telefon bo na razie od kazdego kto go ma slysze bardzo dobre opinie.
http://android.modaco.com/content/zt...san-francisco/
Dla mnie chiński skreślony na starcie. Chociaż zdarzają się wyjątki, pracuje w innej branży ale też mamy dużo chińszczyzny i muszę powiedzieć, że 1/10 podróbek dorównuje pierwowzorowi a czasem nawet go przewyższa a cena dużo niższa jednak sam na siebie testów bym nie brał ;) Czas pokaże.
A co powiecie o htc wildfire? Nie chce duzo placic za tel a lubie marke htc i tkie cudo wybralem.
Wildfire to dość solidny telefon moja dziewczyna go ma i jest bardzo zadowolona. Działa szybko i sprawnie dotyk działa wzorowo przez okres 3 miesięcy zawiesił się może 2 razy, przez to że nie nadaje się do bardziej wymagających gier. Ogólnie całkiem przyjemny telefon dla osoby, która nie używa zasobożernych aplikacji.
matisnh dzięki za opinie. Właśnie ja jestem takim użytkownikiem :). Nie używam pamięciożernych aplikacji także takie telefon mi wystarczy :) Dzięki raz jeszcze za podpowiedź :thumbright:
tak wildfire to dobry telefon z androidem dla przeciętnego użytkownika, też mogę Ci polecić ;)