Moze zapytam tak: jakiej muzyki najczesciej sluchasz?
Printable View
Moze zapytam tak: jakiej muzyki najczesciej sluchasz?
Hiphopu + wszystkiego z trance, electro, house, dlatego właśnie granie samych 13cm w drzwiach powoduje u mnie śmiech;)
Do hiphopu polecam 30cm w bass refleksie, natomiast do tych innych 20cm, ale nie w boczek bo ustawienie skrzyni tez ma znaczenie dla ilosci slyszanego basu. Wybor nalezy do Ciebie.
witam !
Szybkie pytanie do "znawców car audio" . Co sądzicie o takim zestawie ? :
przód:
HERTZ ESK 130
tył:
HERTZ ESK 165.4
subwoofer
u dimension EL S804
wzmak
ALPINE V12 MRV-F300
radio:
właśnie nie wiem co wybrać, tutaj liczę na porady
pozdro !
Moja porada to FAQ Nazara...
dzięki za odesłanie do mocno nie konkretnych materiałów ;) liczyłem na solidną odpowiedź
Ależ to są bardzo konkretne materiały, które w dodatku pomogłyby Ci zaoszczędzić parę stówek.
Witam.
W mojej Audiczce nie ma w ogóle radia, wcześniejszy właściciel je wymontował. Chcę kupić jakieś na allegro, zależy mi jednak na oryginalnym od Audi, gdyż z obserwacji wnioskuję, że najładniej się komponuje, nie chce zwieśniaczyć wnętrza jakimś shitem. Tylko czym się kierować przy kupnie? Po wnęce wnioskuję, że wchodzi tam to szersze radio, nie znam się na tych oznaczeniach radia, zaczynam z Audi, więc wybaczcie amatorski język. Zależy mi też , aby czytało MP3, tylko nie wiem czy radia do A3 z 2001 miały tą funkcję, a czy inne będą kompatybilne. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
widocznie niektórych mniemanie o sobie przerasta racjonalne myślenie. Po co te tematy ? usuńcie je , bez sensu są jak wszystko jest w FAQ :D Na szczęście są poważniejsze miejsca w których na konkretne pytania padają konkretne odpowiedzi .