http://www.allegro.pl/show_item.php?item=760791275
Co myslicie o tych zamiennikach? Jak dla mnie wygladaja na TYC .. zastanawiam sie czy ich nie wziasc .. ciezko znalesc oryginalne lampy Helli. Ktos mial negatywne przejscia z TYC'ami?
Printable View
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=760791275
Co myslicie o tych zamiennikach? Jak dla mnie wygladaja na TYC .. zastanawiam sie czy ich nie wziasc .. ciezko znalesc oryginalne lampy Helli. Ktos mial negatywne przejscia z TYC'ami?
tak, ja miałem dramat z TYCami. W ogóle nie świeciły z HIDem + za żadne skarby świata nie mogłem wyregulować wysokosci lewej lampy, wiec kupiłem w końcu ori xenon. TYCe moge polecić ew. do tyłu, ale na przód nie polecam.
Ja mam TYC z przódu już od roku i nie narzekam. Ładnie świecą. U mnie nie parują. Polecam
Kam1kaze .. zajrzalem do posta z Twoja A3 - zalozone wygladaja niezle, ale skoro swieci to marnie .. widze, ze loteria z tymi lampami. Moze ktos jeszcze podzieli sie opinia? Wnuczek, a Ty miales problemy z regulacja? Kam1kaze - nie reklamowales u sprzedawcy?
ja od dwóch lat mam tyc + półtora roku hidy i nic się nie dzieje, lampy świecą bardzo dobrze, z regulacja tez nie było rzadnego problemu, klosze nie żółkna, lampy nie paryją, widocznie kolega trafił na jakieś naprawdę wyjątkowe gówno że ciagle je krytykuje, ja wole miec taki zestaw niz kupowac do 12letniego samochodu 10letnie uzywki xenon za 2000 skoro i tak nie będzie systemu autopoziomowania, zresztą niech kazdy robi co chce
Dzieki za odpowiedzi. Ktos orientuje sie jak ma sie jakosc TYC do lamp firmy Sonar? Duzo lepsza/lepsza/gorsza? Mam marne przejscia z Sonarami -generalnie, absolutnie nie polecam - stad pytanie ..
niebo a ziemia, sonary nawet kiepsko wyglądają, a tyc w sumie wyglądaja jak ori
Po pierwsze wcale nie trudno znaleźć Hella , na allegro jest tego sporo, po drugie hella Xenon cały komplet kosztuje 1200-1400 zł czyli wychodzi podobnie jak Tyc plus HID.
500 - 700 lampy i 400-600 HID, jak dla mnie to wychodzi podobnie. A dlaczego niby nie można autopoziomowania przy ori lampach ?