Tak beda.:) Ale w 1.6 bedziesz mial lekkie przeklamanie.
Printable View
Tak beda.:) Ale w 1.6 bedziesz mial lekkie przeklamanie.
tylko pamietaj ze plug and play nie podejdzie jesli masz tylko linie k
Musze dać do naprawy swoje zegary :C mam z nich wy lutowaną diodę od silnika i 1000 obrotów pokazuje mi jako zero :C
Witam,
po przeczytaniu kilku tematów doszedłem do wniosku, że padły mi zegary. Mianowicie wskazówka od paliwa ciągle wskazuje full (wcześniej potrafiła skakać) a od tygodnia wskazówka od temperatury praktycznie nie wstaje z miejsca. Kilka razy zaskoczyła.
Czy orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu lub okolicach znajdę magika co mi wymieni 1/2FIS na pełny FIS. Czy pozostaje mi ASO (chyba, że nie robią przeróbek i mogą wymienić 1/2FIS na 1/2 FIS), no i jaki byłby koszt takiej zabawy. Sam niestety jestem zbyt zielony by zrobić to samemu.
Lepiej się trochę pobawić i zmienić ma pełny fis bo i tak przy zmianie zagarów na takie same musisz zczytać eprom starych zegarów pin.
lepiej wstawic duzy fis jak masz okazje. praktycznie ta sama robota a wiecej mozliwosci.
a czy ktoś jest w stanie podzielić się namiarem na osobę która wykona zamianę z 1/2 fis na duży fis? najlepiej w poznaniu.
Bartasso napisz w dziale pomoc lokalna może szybciej ktoś się znajdzie z tego regionu.
napisałem narazie cisza, dlatego napisałem tez tutaj:)
A w ASO zajmują się wymianą 1/2 FISa na pełnego FISa? Pisałem do trzech typów i żaden nie odpisał...