To daj znać po wakacjach, dwie lampy w E60 czekają na polerkę :)
Printable View
To daj znać po wakacjach, dwie lampy w E60 czekają na polerkę :)
Czy to możliwe że firma która zajmuje sie regenerowaniem reflektorów, powiedziała że zarysowana wewnętrzna strona reflektora to kłopot i mogą spróbować to zrobić ale nie gwarantują efektu..? Dodam że to plastikowy klosz i zdemontuje im go żeby mieć po prostu taniej, natomiast ktoś kiedyś próbował regenerować i je schrzanił.. I pod światło widać bardzo dużo rys jakby z papieru.. ;/
Co na to znawcy? ;p firma słaba że tak to 'odbierają' ?
wyślij lepiej do chłopaków co regenerują lampy i po sprawie bez żadnych problemów będziesz miał jak nowe :P
urok czarnych lamp - widać każdą ryskę i mgiełkę
dla mnie klosz zjechany od wewnątrz przez poprzedniego właściciela-artystę = złom
oj jak dobrze pokombinujesz to się da :P ja miałem pełną regeneracje z nowymi kloszami :P
Witam mam pytanko w sprawie lampy polifotwej 8L.
Przepalił mi sie kabelek zaraz przy żarówce H1 mijania. ( ten co jest w reflektorze w środku ) Chciałbym go wymienić i pytanie do Was czy mozna i jeśli tak to jak wyjąc "wtyczke " która jest w lampie z kablami ( odpialem już ta która idzie zewnątrz lampy ). Muszę wyciągać lampe czy jest ona na jakiś zatrzask ? Nie mogę tam za wiele zobaczyć za jakieś zdjęcie będe bardzo wdzięczny :) Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi
Dzięki z gory
Pozdrawiam
Da radę, jest na 4 zatrzaskach dookoła. Wystarczy, że wciśniesz jeden duży górny i go pchniesz to wyjdzie cała.
https://lh3.googleusercontent.com/-y...o/DSC07398.JPG