boski13 nie wiesz co piszesz men
Printable View
boski13 nie wiesz co piszesz men
A panie i panowie jak maja sie TYC do DEPO ? myślałem zawsze ze Depo sa najlepsze ale widze bardzo pochlebne opinie na temat TYC :)
widziałem na żywo depo i moim skromnym zdaniem lepiej wyglądaja tyc, dlatego je wybrałem
te czarne soczewkowe Depo do przedlifta pasuja elegancko, w tym ze czarne pasuja tylko do czarnego auta
wyglad oceniam na 5 , lecz wykonanie na 3
Panowie i panie prawda jest taka,ze nawet tani zamiennik może okazac sie bardzo dobry, zależy jaki się trafi
w miarę normalny zestaw HiD nie musi być drogi..
sam kupiłem kiedyś HiDy ( no-name 4000K ) i świeciły przyzwoicie
Prawda jest również taka,że jak się ktoś będzie chciał czepić to i w ori znajdzie się kilka niedociągnięć
Aha .. i taka mała prośba do niektórych, jak jeden z drugim nie miał nic wspolnego z dana rzecza a ocenia według swojego widzi mi się to niech sobie odpuści :)
Akurat w ten weekend widzialem DEPO na zywo, wyglad raczej na korzysc TYC.
Szukałem caly tydzien po allegro oryginalnych poliftow - jest ciezko, pojedyncze sztuki, a jesli juz para to u niejakiego szlagiera w astronomicznych kwotach.
Zadzwonie jeszcze do znajomego szrotu - jesli nadal nic nie maja kupuje TYC - pojade zobacze na zywo i pewno sie zdecyduje. Obym sie nie zawiodl - tak czy inaczje podziele sie opinia :)
No to czekamy na opinie i zdjęcia
może niedługo będę się pozbywał mojego zestawu polift TYC plus zestaw hid mtecha 4300 wszystko w idealnym stanie i działające jak nalezy ale jak do tego dojdzie dam ogłoszenie w odpowiednim dziale
Witam ja tez chce wymienic lampy sprzodu myślę nad soczewka i xenon do tego co mówicie?? Boski13 dlaczego nie chcesz kupic lamp w całości z kierunkowskazami odrazu??
uloo z początku nie chciałem bo myślałem że będzie dużo roboty z włożeniem poliftów ale zmieniałem zdanie i kupuję model po lifcie