można wyłączyć.
Ja mam net wyłączony ponieważ jestem na etapie przejścia z Plusa do Playa (w Playu mam dodatkowy pakiet internetowy a w Plusie nie więc nie uważam, że wyłączenie netu w tym przypadku jest bez sensu) ;] Poza tym w pracy mam wi-fi...
Printable View
no właśnie, era daje małą paczkę w abonamencie który wybrałem bo tylko 100mb. Teraz mam 500mb ale mało używam netu. Pewnie te 100mb wystarczy mi na samą aktualizację??
spoko lawina. 100mb wystarczy na jakies *******y, proste aplikacje z marketu, sprawdzenie poczty, itd... Ja mam 2GB i jade ostro (youtube, przegladam neta normalnie na kompie z telefonu, tam gdzie nie mam normalnego internetu, itd.) i jeszcze ani razu nie wykorzystalem tych 2GB... To sie przydaje jak w ogole nie masz internetu, ale jak na telefon to poprostu juz jest za duzo ;)
Malik ale same aktualizacje troszkę zjadają prawda?? Ja mam teraz 500mb i jak się bardzo postaram to może zużyję 300. Z tym że teraz to chciałbym mieć mniej mb a więcej minut dlatego te 100 chyba faktycznie wystarczy.
U mnie trochę bez sensu by było siedzenie przy kompie z dostępem do internetu z telefonem w ręku :D a że siedzę 8,5 godz dziennie to po pracy mam mało czasu na net... ale w sezonie to co innego- całe weekendy poza domem na zadupiu i wtedy to się android może przydać ;)
Lawina, same aktualizacje mozesz wylaczyc (przestawic na reczny tryb) i przeprowadzac je kiedy masz poprostu zasieg WiFii :) Zostaje Ci zalozmy te 100mb na czyste przegladanie netu, sprawdzanie poczty, itd.
Malik, dzięki za info. A powiedz mi, da się to zrobić z pozycji telefonu czy trzeba ściągać APN-droida jak w przypadku g1??
Mozna to zrobic normalnie z pozycji telefonu :) Tez na poczatku mialem wylaczone automatyczne aktualizacje i dzialalo jak potrzeba :)
aha, no to fajnie. Jak chcę sobie coś zaktualizować włączam Wi-Fi, wybieram opcję aktualizuj i tyle?
Yeap. Ba, mozesz ustawic zeby Ci sie aktualizowalo automatycznie, ale tylko kiedy jestes w zasiegu WiFii :D To tez dziala calkiem sprawnie :)