a ja sie pochwale ze od srody ide na kurs:D:D:D
Printable View
a ja sie pochwale ze od srody ide na kurs:D:D:D
witam motocyklistów :D
mam pytanie co sądzicie o tych motocyklach kolega chce sobie taki sprawić ma ktoś doświadczenie z tym motocyklem ?? YAMAHA FZR 600 R 4jh
^^ Strasznie staro wygląda :] Ja doświadczenia nie mam, ale wiem na tyle - że stary motocykl = sporo nieprzewidzianych wydatków... Czasem lepiej trochę dozbierać i potem mieć przyjemność z niezawodnej maszyny...
Ja dzis odbieram moto po przegladzie i jazdaaaaaa :D
W sobote motobazar w Lodzi - ktos bedzie?
Ladnie pierdzi?:)
http://www.youtube.com/watch?v=NE2YpY03ku8
Pierrrdzi zacnie :) Nie powiem! To sa uroki SV'ki wlasnie :D :D
A ja wczoraj wykosilem glebe. Ostatnio smigalem troche na torze. Wczoraj tez bylem i wpadl kumpel na swojej CBR 954. Ogolnie robilem go jak chcialem. I juz przed 18, na koniec imprezy chcialem mu pacnac dubla. No i pacnalem, ale 2 zakrety dalej szlifa wykosilem ;) Jak lecialem, to tylko katem oka patrzylem co by we mnie nie wjechal. Zatrzymal sie kilka cm'ow ode mnie :D
Jako ciekawostke powiem, ze szlifa zaliczylem na tym samym zakrecie co rok temu w Radomiu, do tego jechalem z tym samym kumplem co rok temu :D Chyba przynosi mi pecha ;)
Jesli chodzi o moto to bez strat! Owiewka poszla sie pasc i delikatnie za****k sie przetarl, ale juz mial blizny z tamtego roku. A kierunki byly do wymiany takze, to Włodek potwierdzi. Ogolnie jest ok :D
No i kolejna sprawa, nowe wnioski mam. Jeszcze jezdze ciut za chaotycznie. Nie jest nerowowo tak jak zaczynalem zabawe z 2oo, ale jest sporo rzeczy do poprawienia. Druga sprawa, to dobra skora ze sliderami jest potrzebna. Dre po asfalcie kolanem w moich tekstyliach a to oznaka ze za mocno moto juz zlozylem. Po to jest wlasnie slider :/ No i kapcie... Mam kartofle a nie jakies kozackie gumy. Na tor sie nadaja, tylko pod warunkiem ze nie wyciska sie z nich ostatnich potów :/
BTW, zapraszam w sobote i niedziele do M1 :D Gymkhana bedzie i biore w niej udzial.
http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana.html
Ehh bracie weź się ogarnij... Nie masz gum dobrych to po co głupkujesz :D Pamiętaj bez dobrych gumek nie ma zabawy :P
Ulica to nie jest miejsce do takich zabaw! Przycisnąć można, ale ja tam nigdy zakrętów nie biorę jakoś mocniej, bo nigdy nie wiesz czy jakaś dziura/kamień będzie i gleba murowana....
witam wszystkich motocyklistów.
kocham to i może uda sie pod koniec roku sv-kę łyknąć ;)
jak na razie 4 jednoślady już w stajni:D
Larius, Larius ale ja na torze mialem glebe! Na ulicach podejrzewam ze jezdze wolniej niz Ty! Zreszta, namawialem Cie zebys ze mna lecial :D :D
A co do gum, to fakt... Dobra byc musi, bo inaczej zabawy nie ma ;)
Widze ze grupa motocyklistow na a3-club.net rosnie w sile ;) Dobrze ze mamy i admina i moderatora wsrod nas :p
ja juz tylko moto smigam all time...nic lepszego na te korki i wspanialych kierowcow... .
BTW ale mam juz na oku cos ciekawego wiec moja maszyna zapewne niedlugo zmieni wlasciciela...