oczywscie ze warto
Printable View
Panowie. Mam takie pytanko instalacja LPG: komputer LPG tech 224, wtryski Dragon i reduktor KME silver jaką moc maksymalnie obsłuży taki zestawik po ewentalnym programie?
Z tego co dostałem info na forum LPG to farro 13 mm to to samo co farro 8 mm :D
Pozwolę sobie zacytować:
Cytuj:
Faro 13 czy Faro 8 to jest to samo... Jedni nazywają tak inni tak. Występują dwa rodzaje Faro jeden niby w zastępstwie za miedź 6mm, a drugi za miedź 8mm. Tu jest mowa o tym drugim. Jedni nazywają go jako 8mm gdyż ma niby zastępować miedź 8mm, a niektórzy nazywają 13mm gdyż jego średnica zewnętrzna ma coś ponad 12mm. Z tym, że nie nazwał bym go ani tak, ani tak gdyż ani tam nie ma śrdnicy 8mm, ani 13mm ;)
nikt nie zaprzecza, ze to nie to samo i kazdy wie o co chodzi, bo 13 to średnica zewnętrzna przewodu FARO a 8 to średnica wew :)
he he
- - - Aktualizacja postu - - -
ten reduktor to do 150KM montuja i sobie dobrze radzi, choć niby jest do 200, ale moze te 180km obsłuzy, jak gdzies miedź nie bedzie zagięta albo baryłki za mocno dociśniete
Mam pytanie..
Na benzynie auto pracuje normalnie w pełnym zakresie obrotów, na gazie.. na wolnych obrotach bulgocze delikatnie, a przy dodaniu gazu do 2k obrotów pracuje jakby nie chodził na wszystkich garach. Wina wtrysków czy szukać czegoś więcej?
1.8t aum.
Wtryski
Pod kompa od gazu czy samochodu? Mam vcds i interfejs, a do gazu nie mam nic..
kompa od lpg
Trzeba zakupić wtyka :)