racja,zapomnialem o drzwiach ;\
Printable View
racja,zapomnialem o drzwiach ;\
To ustaw je tak, zeby w 2 way zagraly srednica, a dodatkowo tweetera dalo sie sluchac. Chetnie bym to uslyszal. Niestety w tym zestawie jest tylko bas i krzykliwa gor, a to z jakiej on jest serii nie gra roli. Moje CFS-y graja duzo lepiej, a nie sa z klasy reference jak to okreslasz.
Po moich małych testach moje odczucie co do r6a - one lubią prąd, zdawało mi się, że chcą jeszcze więcej wat z pieca..
co do grania.. nie schodzą nisko.. ale do łupania w tej kwocie nic lepszego się nie znajdzie..;)
fakt, ustawienia.. rodzaj muzyki... ale one lubią grać głośno, tweeter zdecydowanie krzykliwy.. jak się go obetnie.. i da średniaki (oddzielnie 3-way) można wytrzymać ale to nie jest to..:)
morel tempo.. nie ma nic w sobie:) trzeba delikatnie słuchać, żeby nie uszkodzić konstrukcji głośnika nisko jak i wysoko tonowego..
A juz to gra w helixach , ha ha ha , ten tweeter jest i tak lepszy
Da sie ale okolice szczecina , troche dłubane ale zapewniam cie ze gra .
twoje zdanie niczym nie poprte , ale jak bedzie okazja to sie zachwyce przy okazji zakiegos zlota :)
Jak nie gra naturalnie i tak ma byc :)
Jak sie to robi bez głowy to faktycznie sie nie da , pewnie zwrotka z kosmosa .
Podsumujmy woferek r6a to naprawde dobry głosniczek jak , ktos zyczy sobie bardziej wypasiona górke mozna zmienic tweeter np na irydium ja tak kiedys miałem , a ten oryginalny na alledrogo za 200 sie sprzeda , w tych najnowszych modelach jest inna zwrotka i poprawiony tweeter , bas to nie wszystko co ten głosniczek potrafi prawidłowo uciety ma niezłego kicka , nogawka potrzesie .