ale mówimy cały czas o HTC wildfire? :)
Printable View
ale mówimy cały czas o HTC wildfire? :)
Mowimy o Androidzie 2.1 :) Froyo 2.2 ma jeszcze wieksze mozliwosci.
W Wildfire mozna zainstalowac samemu sobie nawet Froyo 2.2. Niestety w play nie ma tej aktualizacji w ramach gwarancji. W innych sieciach chyba nie ma problemu.
Domyslnie nie wiem co jest w tym telefonie, zaraz sprawdze :)
http://www.androidal.pl/htc-wildfire...tygodniu/14889
Dodano:
Dobra, doczytalem.
Domyslnie jest Eclair 2.1. Posiada on wszystkie te funkcje o ktorych Ci mowilem :)
Bedzie Pan zadowlony.
http://www.htc.com/pl/product/wildfi...ification.html
A no i git, dzięki Malik :thumbright:
Argumentem za nie kupowaniem tego telefonu w Play jest brak aktualizacji.
Chodzi Ci o brak aktualizacji do Froyo 2.2? Normalnie play tego (poki co) jeszcze nie dostarcza. Mozesz sobie to zrobic sam, teoretycznie tracisz gwarancje, w praktyce podobno nikt tego nie sprawdza.
yyy a mi się właśnie coś instaluje ;]
tak to z babą właśnie jest- pokazało się żeby zainstalować to się klika "ok" a później się zastanawia czy dobrze zrobiła ;]
Wiolka, pewnie Ci się wersja androida aktualizuje :D:D albo włączyłaś autodestrukjcę, uciekajjjjjjjj ;););)
no własnie się obawiam, że to ta aktualizacja, bo ja jeszcze w Plusie jestem więc sobie automatycznie wyskoczyła a że ja zawsze klikam "ok" to teraz tak jakby telefon mi cos zainstalowal i tak jakby sie zawiesil? :) rewelacja..więcej nie będę czytać co Wy tutaj wypisujecie :P to przez Malika! :D
Dodano:
nasz kurwunia! pewnie, że to ta aktualizacja! I co? Teraz nie będę miała gwarancji?!
Wiolka, wrecz przeciwnie :) Jesli poszla Ci aktualizacja jak mialas telefon jeszcze w plusie to bardzo dobrze. Jesli poszlo to normalnie, wlasnie tak jak u Ciebie to gwarancja obejmuje taki poces. Smialo ciesz sie nowa wersja systemu :)
Uff... no poszło normalnie, bo w Plusie jestem do marca. Ale telefon w Playu został zakupiony. Aaa niech mnie w nos pocałują :P wyskoczyło->kliknęłam-> jest... :) i takiej wersji będę się trzymać. Nie widzę na razie żadnej różnicy :lol:
Troche roznic jest, ale diabel tkwi w szczegolach. Najwieksza roznica to odblokowanie dla systemu dodatkowej pamieci operacyjnej. Telefon dziala o wiele szybciej :)