Potrzebuje zdjęć czarnej audi a3 *l z podciemnionymi szybkami z folia ar juz wiem jak wyglada ale zadnej czarnulki z ciemnymi ... prośba!!!
Printable View
Potrzebuje zdjęć czarnej audi a3 *l z podciemnionymi szybkami z folia ar juz wiem jak wyglada ale zadnej czarnulki z ciemnymi ... prośba!!!
Czy można dać jakieś inne odcienie czarnego koloru szyb czy tylko czarny i tyle? Bo widziałem czasem lata koleś z takim jakby fioletowo czarnym odcieniem - wygląda ******ście. Ale wolałbym legalnie i nie tracić czasu na odbieranie dowodu
;p
Nie długo będę przyciemniał i chciałbym zrobić to raz a porządnie. Kolor autka to granatowa perła ;) 5d + lampy poliftowe na tył nie długo.
No co Ty ;) U mnie są dosłownie przeźroczyste. Tak jak z fabryki wyszły. A bym przyciemnił do 75% na tył czy ile tam wolno ;)
Tył możesz nawet sobie farbą pomalować ;-) nie ma granicy przepuszczalności dla tylnych szyb.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Do granatowej perły 5d tylne szyby na max przyciemnić a boczne z przodu na 75%? Co o tym sądzicie? Do czarnego bądź srebrnego lakieru by pasowało a granatowego to nie wiem ;p
Przód może być przyciemniony tylko na te 25-30%, bo inaczej dowód leci..
Aha. No to nie wiem na ile przyciemnić jak mam granatową perłę 5d. Jakieś rady?
wiesz, to juz zalezy od Ciebie, w tym kolorze przyciemnone szyby wygladaja bardzo fajnie, wiec osobiscie tyl bym przyciemnil na 50-75% a przod delikatnie 20 i git
Bigi nie wiem czy wiesz ale fabryczne szyby a3 są już na granicy przepuszczalności. Nawet jeśli nakleisz najjaśniejszą z folii to i tak przekroczysz dopuszczalny limit % i poleci dowód.