-
Ja mam problem z maska i nie wiem co robic, otoz mam dziwnie zmatowiona maske, odbiega kolorem od reszty zapewne byla slabo polakierowana. Bylem w splus i powiedzieli ze polerka wystarczy, ale z ciekawosci pojechalem do konkurencji i stwierdzili ze polerka nic nie da i ze trzeba polakierowac na nowo, roznica miedzy polerka a lakierowaniem to jakies 400-500 zl i nie wiem co robic, doradzi ktos?
-
wrzuć zdjęcia - dalekie i koniecznie jakieś z bliska, bez tego nikt Ci tutaj nic nie powie
-
Witam.
Czy Pasty Menzerna FG400 , FG2500, SF4000 beda dobre do wypolerownia lakieru?
Chce wypolwerowac audi a3 granatowe posiadam ryski takie jak po myjni czy ten zestaw bedzie ok ? czy moze cos innego?
Link :http://allegro.pl/menzerna-zestaw-fg...197724663.html
-
-
Jakie gąbki polecacie do polerowania ? Zwykle na gwint nie na rzep. Myślałem by kupić Farecli G-mopa bialego i czarnego będą one ok ?
-
możecie mi zrobić jaki zestaw na ten sezon
zaczynając od piany aktywnej, szampon,wosk, środek do plastików w wewnątrz auta i coś do konserwacji skóry
jest cos jeszcze takiego co nakłada się na nawoskowane auto celem jego większego utrwalenia ?
do kwoty 400-500zł
posiadam polerke
-
Testowal ktos cos takiego: http://www.olejesamochodowe.com.pl/p...wna-dimer-2kg/ ?
Zostalo mi to polecone jako bardzo skuteczny srodek do mycia i tak sie zastanawiam nad tym czyms.
-
Zależy co chcesz tym myć?
Ja tego używam do mycia przyczepki, plandek, kosiarki itp.
Dobrze ściąga syf z opon, nadaje się do mycia silników, kół i ogólnie silnie zabrudzonych powierzchni, trzeba tylko bardzo uważać ze stężeniem żeby bidy nie narobić, gdyż jest to mocno inwazyjny środek.
Niektórzy stosują to jako pianę aktywną przy wstępnym myciu samochodu, ale potrafi odbarwić uszczelki i plastiki
-
Faktycznie nie napisalem, polecili mi to do mycia osobowki. Gosc mowil zeby rozcienczyc tak jak pisze w instrukcji i bardzo, bardzo dobrze splukac.
-
Mam takie pytanko odnośnie piany aktywnej. Zależy mi na tym aby dobrze działała ale najważniejsze, żeby była bezpieczna dla wosków, chromów, uszczelek i elementów w lakierowanym czarnym połysku.
Według opisu obydwie spełniają te wymagania ale chciałbym jeszcze poznać opinię i wskazówkę:
- ValetPRO Advanced Neutral Snow Foam
- ValetPRO pH Neutral Snow Foam