dziś gadalem ze znajomymi pracujacymi w play 30 metrów ode mnie, mowili, ze jest nowa oferta, ale "ch*ja warta" :D nie wiem co to znaczy :D
Printable View
dziś gadalem ze znajomymi pracujacymi w play 30 metrów ode mnie, mowili, ze jest nowa oferta, ale "ch*ja warta" :D nie wiem co to znaczy :D
500MB spokojnie wystarczy na codzienne sufowanie po necie w telefonie ;) ja mam taki pakiet i chyba tylko 2 razy wyczerpałem limit przed końcem miesiąca ale w plusie mam nielimitowany internet i nawet po przekroczeniu ograniczają tylko przepustowość (ale to już muli ostro :P)
Nowa oferta Play jeżeli chodzi o ceny telefonów, wcale nie jest atrakcyjna...
Cos kolo 700-800MB, czasami podlaczam lapka do telefonu i surfuje na kompie jesli jestem w terenie. Ogolnie ogladam youtube, przegladam normalnie net, rozsylam pliki, itd... I do 1GB za cholere dojsc nie moge. A drugi GB mi sie marnuje :( Trudno sie mowi. Jak macie mozliwosci wyboru to 1GB na telefon wystarczy. I tak tego nie wykorzystacie. Chyba ze bedziecie od rana do wieczora siedziec w necie na telefonie, to moze cos z tego by bylo ;)
ja się na Androidzie mieszczę w 100MB, ale z marketu i youtuba korzystam tylko na wifi
Maciek, bo masz limit. Gdybys go nie mial to bys tak wskakiwal na pewno wiecej jak w 500mb. A tak, poprostu sie w ogole czlowiek nie ogranicza. Od siebie dodam, ze jestem pozytywnie zaskoczony samym dzialaniem Edge. Myslalem ze w praktyce bedzie gorzej. 3G praktycznie ciezko gdziekolwiek zlapac, ale edge daje rade w zupelnosci.
w warszawie ciężko 3g złapać? w łodzi cały czas 3g a nawet hsdpa jak chodzę po necie :)
no i właśnie konfiguruję wildfire, coś nie chce mi się z siecią w pracy połączyć.
ja z wifi nie miałam problemu. Dzisiaj zainstalowalam aplikację apn on/off. Mam nadzieję, że rachunek z Plusa mnie nie zaskoczy :)
Dodano:
aa tylko bez sensu jest to, że ta aplikacja blokuje też mmsy. A nie powinna!