o.k. dzięki
Printable View
o.k. dzięki
Witajcie!
W nawiazaniu do tematu prosiłbym o poradę kogoś doświadczonego, gdzie najlepiej i w rozsądnej/dobrej cenie zrobic modyfikacje S3 BHZ. Chodzi o zrobienie wydechu, dolotu, pompy paliwa w celu zbliżenia sie w okolice 350KM/450nM.
Pozdrawiam:)
Dzięki za podpowiedź, nie ukrywam, że nasłuchałem się o Was samych dobrych rzeczy i zamierzam się do Was wybrać na wiosnę z moim GTI.
Dotychczasowe mody ,które zrobiłem to:
IC od S3
Dolot Carbonio intake +wkładka k&N
Kompletny wydech Milltek
Wymiana DV,N75 na najnowszy
Gruszka westgate do turbiny ForgeMotorsport z żóltą sprężyną
Program w V-Tech Pomorze
Niestety nie jestem zachwycony tym programem, co chwilę wywala jakieś błedy i wchodzi czasami w tryb awaryjny, do tego moc na hamowni tylko 225KM:(
Jestem umówiony na diagnostykę w tune-up w Gdańsku, ale nie wiele o nich słyszałem. Jestem z trójmiasta i troszkę daleko mi do Was, ale na wiosnę napewno zawitam. Chciałbym wymienić turbinę na K04, wtryski od S3 no i inne potrzebne rzeczy do osiągnięcia min 300 KM.No i oczywiście program.Acha.....i program do DSG, bo podobno ma liltery na 350 NM.... Jaki byłby koszt takiej modyfikacji z częściami? Pozdrawiam
Zmiana
Posyłam jeszcze wykresik z hamowni mojego GTI:-)
Jezu ze dales sie namowic na v-techa! To jest totalna porazka. Do Tune-up wal smialo Rob ogarnie co trzeba i zobaczysz jak samochod odzyje.
Tak, niejednym samochodem i za kazdym razem bardzo pozytywnie czego nie moge powiedziec o v-techu.
Szybki1977
wyrzuć z auta następujące rzeczy:
Dolot Carbonio intake +wkładka k&N
Gruszka westgate do turbiny ForgeMotorsport z żóltą sprężyną
Program w V-Tech Pomorze
a moc będzie taka sama jak nie wyższa
są niepotrzebne, nic nie dają