bedzie lepiej :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dvd
dobry chip w AGR 115-120KM i kolo 270Nm . Zmierz na hamowni koniecznie przed i po.
Printable View
bedzie lepiej :wink:Cytuj:
dobry chip w AGR 115-120KM i kolo 270Nm . Zmierz na hamowni koniecznie przed i po.
akurat sie tak sklada ze bede na slaskui tez robie program w AGR chcialem wtryski ale nie maja na stanie a ja nie bede mial czasu zeby czekac tydzien na slasku hehe a wielka szkoda :(
cosik beznadziejnie wyglada wykres :evil: ...na 5 biegu !?
http://img153.imageshack.us/img153/9025/bild2jo7.jpg
ocencie sami :mrgreen:
powiem Ci ze mnie se podoba:)
pisales wczesniej ze 240 lata to chyba dobrze co??
prawie 160 kucy jest to niezle...:)
liczylem na 165-170 ...dlatego sie troche rozczarowalem ale juz sa plany na poprawki ...jeszcze ale sie zastanawiam gdyz 5-10 km wiele nie zmiania ;)Cytuj:
szybkosc max nie jest znowu taka wazna ....wazne zeby sie do 200 szybko rozpedzal :mrgreen:
Wynik bardzo dobry, ale tak samo jak Ty liczylem na więcej :twisted: Za to masz wysoko max moment na 3000. Nie hamowales go przed virusem?? Ciekawe jaką mial serię. Zapytam o to o co mnie wszyscy pytali, przy chipie. Jak z dymieniem pod koniec piątego biegu?
a gdzie najlepiej się wybrać po wirusa, kogo polecacie kto jest guru w tej dziedzinie :?: :?: :?:
TTC Kraków, Compsport Bielsko-Biała, Masters Warszawa i Katowice. Wszyscy robia podobnie i bardzoo dobre programy pod konkretne auto, a nie gotowce lub nie daj Boze boxa jakiegos (Vtech) , a wszyscy wiemy ze box to zło dla silnika.
ja tak mowilem jade do bielska prawdopodobnie :D wirusowac
ja robilem w Mastersie, ale czy polecam... odpowiem na to pytanie za pare tyś km :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez skwaraA3