brusiu odkręcasz śrubę na kielichu, 19 cali, na następnie ściągasz koło i lewarujesz ta stronę a amor sam wyjdzie z kielicha :D
Printable View
brusiu odkręcasz śrubę na kielichu, 19 cali, na następnie ściągasz koło i lewarujesz ta stronę a amor sam wyjdzie z kielicha :D
:scratch:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czarogo
larius sorry palnąłem głupotę 23 albo 24 :mrgreen:
Chodziło mi bardzo o te cale :) Tam jest nakrętka M14x1.5 - czyli 22 mm, ale nie cale :)
Tak trochę się czepnąłem, ale laik potem by miał zagwozdkę hehe
Ja mam pytanie na temat tych poduchy kolumny mcpershona wymienia sie razem z łożyskiem bo sprzedajacy w inter carsie mnie koniecznie namawiał kupiłem, i moje pytanie brzy czy to jest konieczne oraz czy nie trzeba zbieżności ustawiać?? Oraz kolejne pytanie czy do samej poduszki drązka stabilizatora trzeba coś jeszcze czyli sama guma czy jakaś tuleja?
Witam,
Mam to samo co brysiu. Przy jezdzie po kocich lbach, trelince czy bardzo nierownym asfalcie (tarka), slysze intensywne pukanie z przodu. Wymienilem silentbloki z przodu, laczniki stabilizatora, gumy stabilizatora, poduchy amorow z lozyskami i nic. Jak pukalo tak puka:| Na szarpakach nic nie widac. Amory ponad 70%. Co to moze byc?
pzdr
Zdaje sie ze nic nie czuje. Po prostu puka :) Przy najblizszej okazji zwroce uwage :)
u mnie podobnie stukalo i okazalo sie ze sworzen wachacza byl juz zuzyty
Ale sworzen raczej by wyszedl na szarpakach...?