-
Wydaje mi się, że nie bo auto nie będzie miało tego w świadectwie homologacji producenta, które jest potrzebne do zaktualizowania normy EURO. Norma też jest kwalifikowana po roczniku auta, w A3 8L można było dołożyć opcjonalnie DPF ale na normę EURO to nie wpływało.
-
u mnie już zmienione na euro 5
-
w przypadku Krakowa i planowanych nowych zmian co do SCT i tak właściwie wszystko to o dupę rozbić, przynajmniej w przypadku disla
17.12 opublikowany został nowy projekt, który najprawdopodobniej wejdzie od lipca
o ile benzyna jeszcze jeszcze, bo 2005 i euro 4
o tyle disiel to 2014 i euro 6
masz auto starsze ? do Krakowa wjedziesz, ale będzie opłata emisyjna, 20zł dziennie . A nowe SCT to właściwie całe miasto
-
Cześć, śledzę bo też mam namotane. niestety na tego nowego maila nie da się wysłać wiadomości, odrzuciło. Ktoś jest na bieżąco jak to załatwić?
"w dniu 7 czerwca 2024 r. zmienia się adres email Centrum Certyfikacji. Dotychczasowy adres cc.cepik@mc.gov.pl zostaje zastąpiony przez cc.cepik@cyfra.gov.pl. Wiadomości przesyłane na nowy adres nie będą obsługiwane. Nowa skrzynka przeznaczona jest tylko do automatycznych powiadomień m.in. o wystawieniu nowego certyfikatu. W razie pytań prosimy o kontakt z Service Desk."
z tego też odrzuca:
service_desk_portal@coi.gov.pl