i ja posiadam takowe wycieraczki, spisują się świetnie nawet przy obecnych mrozach. polecam.
Printable View
i ja posiadam takowe wycieraczki, spisują się świetnie nawet przy obecnych mrozach. polecam.
A ja nie wiem czy mam pecha? Zakupilem takowe wycieraczki i na nastepny dzien po zalozeniu zostawiaja smugi. Nie przez cala dlugosc, ale dwie plamy tak jakby w tym miejscu nie dociskala wycieraczka. Zaczynala swoj ruch z dobrym dociskiem pozniej na moment puszczala i znow dociskala:) Moze byc to wina mrozu, czy sa klasycznie strzelone?
Polecam odmrażacz do szyb w sprayu, np. ze Statoilu...
Być może przymroziło szybkę za bardzo.
ja powiem tak kupi?em motgumy od tego pana
http://www.allegro.pl/item514820920_...gio_xedos.html
i mam je 2 mce i jestem bardzo zadowolony :):):)
jedyne czego za?uje ze nie kupi?em od razu na ty? :(:(
Ja też mam motgumy prawie pół roku - narazie jest ok, chyba najlepsze rozwiązanie jako cena\jakość. Troszkę denerwuje mnie że w 8L odstaje od krawędzi bocznej od strony pasażera ale to drobnostka.
Ja póki co jestem bardzo zadowolony z moich Championów (zwykłe), ładnie zbierają w każdych warunkach.
to że dobrze zbierają to jedno ale ja kupiłem Valeo i są przy nawrocie dość głośne i czasami podskakują, te które miałem wcześniej były praktycznie niesłyszalne, szukam cichych wycieraczek, może cos doradzicie w tym temacie
Czesc,
mam pytanie jakiego dokladnie rozmiary kupujecie na przod.
Ja mam 53 i 48 z Valeo - Silencio ale ta od strony pasazera nie przylegała dobrze. Na dolnej czesci szyby odstawała tak z 4 cm od konca. I strasznie smużyła. Zmieniłem sobie na typu aero taka z marketu za 13 zł i dobrze zbiera(rozmiar 475 mm) ale tez nie przylega przy koncówce. Z czego to nieprzyleganie wynika, jak je ewentualnie naprawic i ile to moze kosztować. dzięki z gory.
Normalne że ta wycieraczka nie przylega bo szyba w tym miejscu nie jest płaska. Te wycieraczka są dobre ale do płaskich szyb. Ja już się wyleczyłem z takich wycieraczek i następne będą normalne, oryginale na metalowym szkielecie.