ja wysłałem wiadmość na priv.... dzisiaj poniedziałek więc już miało być wszystko wiadomo... kto, jak i za ile :)
Printable View
ja wysłałem wiadmość na priv.... dzisiaj poniedziałek więc już miało być wszystko wiadomo... kto, jak i za ile :)
a sa jakies kolory ? chodzi o mieszek ? czytalem ale sie nie doczytalem mam kremowy srodek wersja w skorce alkantara kto wie to wie ... jak wyglada... byly fotki :) usiebie mam wlasnie taki szaro kremowy mieszek... :|
tak wyglada mieszek od galki ktora ja mam u siebie
http://www.msiro.com/rozne/mieszek.JPG
Niestety musialem szyc nowy bo ten jest za maly do starej ramki :)ale jak zmienie sobie tunel to wsadze ten mieszek :)
i co z tymi gałeczkami, jest już jakaś lista, są jakieś postępy :?:
Zamawiamy 12 galek w sumie
W tym momencie regand dogaduje szczegoly z gosciem
(A)rturo mam prośbe, czy możesz podać liste osób które zamówiły galeczke S-Line,chce sie upewnić czy jestem na liście-(chyba że to ściśle tajne) :) :?:
(A)rturo
DTM
-LUKI-V3-
Javo
mimuszek
Mach
Regand
seba3
Edi
Michas
kmiler - ta osoba zrezygnowala :(
Mudas
Za galeczki kosztuja 300 euro.
Zaraz wylicze wszystko - godam sie z regandem i podam nr konta - tutaj oraz na PW na jaki adres slac kaske
[ Dodano: 2006-03-24, 08:37 ]
wychodzi: 25 euro za galke + trzeba doliczyc za przesylke do was do polski - bo one przyjda do mnie a ja bede je slal dalej czyli 25 euro + 7zl za wysylke poczta polska
po jakim kursie :wink: :?:
moze ustalisz jeden kurs... bo jak kazdy zacznie sobie przeliczac to bedzie :shock:
chwile - musze uzgodnci z regandem.
Dostaniecie PW
ustal taki kurs żebyś sam nie był stratny :-), szkoda ze te mieszki nie pasuja i trzeba dorabiać .. no ale nie mozna miec wszystkiego :)