-
Wszystkim klubowiczom i forumowiczom a3-club.net życzę pogodnych, zdrowych i wesołych świąt, oby był to dla was niezapomniany czas :D
a przy okazji, zaglądając pod choinkę życze wam:
-dobrej felgi
-dobrej gleby
-bezawaryjności
-przyczepności
-szerokości
-braku mandatów :D
-super modów i spełnienia wszystkich planów w związku z naszymi autami :D
Pozdrawiam, dmdash
-
LORK, dziękuje i ja za życzonka:) również dla wszystkich pozostałych Wesołych Świąt:)
-
Wszystkim wielbicielom marki wszystkiego co najlepsze na te swieta,pociechy z niuniek, zero bledow na vagu zawsze minimum 1.5 bara z turbiny :D, niskiego spalania, dobrej trakcji i bezwypadkowosci.
Ode mnie z rodzinka.
Pozdrawiam
WESOLYCH SWIAT!!!!!
-
Wesołych dla Wszystkich :)
-
Zdrowych Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku ;)
-
Wesołych i spokojnych Świąt oraz sterty miłych prezentów pod choinką.:D życze wszystkim .....:D
Pozdrawiam.:D
-
Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazdka wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystko się zdarzyło, z roku na rok, lepiej było! :)
Niech w 2o1o wszystkie Atrójeczki będą bezawaryjne i niech przyczepność nie będzie im obca :D
-
Mordeczki-świniaczki i małe prosiaczki wszystkiego najlepszego ,karpia smacznego,mikołaja bogatego!!!.pozdrawiam
-
Dziś Wigilia, dzień wspaniały, niech wesoły będzie cały. Już choinka w domu świeci, piękny prezent gdzieś tam leci. Jeszcze Święta, Nowy Rok, Sylwestrowej nocy moc. 2009 rok zawita, miłość w domu niech rozkwita. Niech się spełnią Wasze marzenia - właśnie takie ślę życzenia.
-
wesolych swiat i duzo % dla wszystkich :)