-
sam czasem patrze, tez pare razy widzialem do 500zl, ale gdybym mial kupowac to chyba wolalbym nowe za 750, chyba ze trafila by sie taka okazja jak Juhasowe ze lampka 170zl
powodzenia w poszukiwaniach ;)
dziwie sie tylko ze niektorzy najpierw wypisuaj ze sa przeciwnikami odmladzania auta, ze jak mozna do przedlifta zalozyc Single Frame itd a sami lamp na tyl szukaja... :confused:
END OT
-
Moim zdaniem szkoda kasy na cos co tylko świeci inaczej i lepiej poszukać poliftowych!!
-
wracając to tematu lamp ledowych
na żywca nie da się zobaczyć ( niestety, bo chciałem się poświecić ), więc nie zaspakajając swojej ciekawości jak to świeci nie zaspokoję i waszej.
jak mi albo komuś z was uda się sfotografować i opisać, ocenimy czy są warte zainteresowania
-
Nie za ladne te lampy. Ciekaw jestem jak swieca.
Polifty ladniejsze moim zdaniem. Kwestia gustu.
-
sa spoko też mnie kusza :):thumbright:
chłopaki ja was już nie rozumiem totatalnie tu jest dział tuning a wam kopletnie pasuje co kolwiek co jest inne niż orginał więc nie wiem poco bierzecie udział w tym dziale. po co wy wchodzicie na dzial tuning jak wan nawed nie pasują lampy wzór jak oryginał tylko że ładniej świecą.
Jak chcecie mięć fabryke i tylko to jest dobre to nie wchodzie do działu tuning i poproblemie
-
Tuning za pomoca OEM czesci :thumbright:
-
a to jakis obowiazek ze musi sie nam podobac ? bo sa "tuningowe " ?
nieprawda ze tylko oryginaly, sa lampy ktore mi i sadze ze innym tez sie podobaja
np
http://allegro.pl/item863037200_lamp...i_diodowe.html
zle by bylo jak by sie wszystko wszystkim podobalo to samo
wez lepiej zrob konkretny temat o przerobce lamp przednich z diodami z a5, to jest wazne, tylne sa nieistotne
czekam na rezultat i bierzemy sie za grzebanie
heh juz jest, fajnie
-
-
te akurat sa chyba kiepskie. Przynajmniej z wygladu i to moja subiektywna opinia.
-
Tak szczerze ,to kiepski wybór jest tylnich lamp do a3 8p 3d. Wszystkie brzydkie, ori tylko znośne.