ja mam agr i tez mam taki sam problem z odstającą tapicerką
Printable View
ja mam agr i tez mam taki sam problem z odstającą tapicerką
Mam to samo :)
Mam to samo:)
Ciekawa sprawa z tą tapicerką pod szybą i silnikiem AGN. :P Też mam AGNieszkę i identyczny problem z odstającą ku górze tapicerką pod szybą. Na szczęście nie jest to aż tak istotny i klujący w oczy mankament, by rozbierać całą dechę.
Żeby potwierdzić regułę też mam AGNieszkę i mam to samo :)
Mnie czlowiek który ogarnia sprawy audio itp, mówił że już nie jedną A3 8L widział i większość miała to co ja...
Powiedział że to jest wina temperatur, jak auto stoi pod chmurką to niestety może się tak dziać...
Z boczkami z przodu miałem podobnie, te fragmenty przy szybie też się unosiły, podkleiłem je i siętrzymają więc pod szybą przednią podejrzewam że też by pomogło...
Mam i ja ;)
szczerze powiem ,że ja jak kupowałem swoją a3 jak to zobaczyłem to wachałem się czy coś nie było kombinowane tzn odkrecana deska,ale cała reszta byla dobrze spasowana,wiec pomyslałem może faktycznie to słońce.Teraz upewnilem się,że większość AGN ma ten problem więc trzeba to jakoś przeboleć i moze pomyśleć o jakimś kleju ciekawym i podkleić. Chyba wszyscy możemy stwierdzić ,że wine odtsającej deski przy szybie ponosi słońce.
Dołączam do klubu - też tak mam :) Gdyby nie ten temat, to bym tego nie znalazł. Nie mam też pojęcia jak to mogłoby być*inaczej złożone, gdyż wszystkie inne elementy są do siebie dobrze spasowane (np. wcięcie na słupek idealnie przylega, więc nie ma mowy, o tym aby deska się wysunęła).
moje AGN rowniez tak ma. w sumie mi to nie przeszkadza i nie rzuca sie w oczy ale tak nie powinno byc.
Agnieszka nas wszystkich zadziwia panownie i panie :) i mam pytanie czy macie problem z dziwnym stukaniem po lewej stronie deski rozdzielczej? dokladnie jak jest slupek i ten material nachodzacy na lewa najbardziej wysunieta strone deski rowniez wam dziwnie "skrzypi" podczas jazdy np. na brukowcu czy innych znanych nam polskich dziurach ? tak samo czy trzaskaja wam plastiki w drzwiach a dokladnie rączka? gdy opieracie(a nawet troche naciskacie) prawym kolanem o bok plastiku deski rozdzielczej to wam skrzypi? ciekaw jestem jakie wlasciciele AGNieszek lub innych wersji maja spostrzezenia na temat jakosci plastiku?