niestety nie, ale jak pogoda pozwoli to zakładam, pisz PW za jakiś czas
Printable View
niestety nie, ale jak pogoda pozwoli to zakładam, pisz PW za jakiś czas
jak na taki lekko szaro niebieskawy kolor to zostawiłbym tak jak jest
bardzo ładnie wygląda to autko na zdjęciu które dodałeś
przy feldze s-line 17 cali dasz glebę na -30/-40mm i nie bata by wyglądało nie tak...
jak byś felgę zmieni np. na taka z rantem, wtedy środek na czarno i rant wypolerowany
Witam widzę ze taki temat jest już założony wiec nie chce zakładać nowego. Chciałem pomalować rotory w swoich felgach tylko nie wiem jaki kolor najlepiej by pasował do ciemnego samochodu, kod lakieru LZ5L. Aktualnie felgi są cale w polerce ale tak jakoś już mi się opatrzyły i znudziły poniżej moja zabawa z Photoshopem jeśli możecie to doradźcie który kolor najlepiej by pasował pozdrawiam :)
http://imageshack.us/a/img833/478/77...3898013.th.jpg
Trudno mi wybrać... wydaje mi się że jak jest w kolor to felga wygląda na małą i traci.
przyznam Ci racje że wydaje się mniejsza ale za to będzie się wyróżniać z tłumu :) Moje typy to 4 albo 5 do tego jeszcze śrubki w złoto i powinno być całkiem sympatycznie.
Pożyjemy zobaczymy mam nadzieje że na żywo będzie się to lepiej prezentować niż na foto
Patrząc na te opcje to ja bym je zostawił w spokoju :)
- - - Aktualizacja postu - - -
A generalnie wydaje mi sie że czarne auto , biała felga usportawia , że się tak wyraże, Chrom, srebro nadaje klasy czerni a srebrne auto z czarną felką jest eleganckie. Mnie osobiście nie bardzo podobają się czarno - czarne samochody :) choć w zależności od modelu budzą szacun :). Przy tym srebrnym z odcieniem niebieskiego zostawiłbym chyba chrom, tak myślę;)
czyli lepiej zostawić w polerce a pieniądze przeznaczone na malowanie wykorzystać na inne mody :). Tak to wygląda bez cudów w Photoshopie !
http://img823.imageshack.us/img823/9887/dscf7979897.jpg
Zdecydowanie zostaw w polerce. Jaki masz rozmiar tych felg?
17 cali szerokość 8,5 cala z tyłu 9,5 :) Na wiosnę wpadnie jeszcze gwint więc auto pójdzie jeszcze na dół. Dzięki za opinie zostawiam w polerce :)