Polecam szczerze!!!Jestem zadowolony zarówno z poziomu jak i szybkosci wykonanej usługi.Warto skorzystać!!!
Printable View
Polecam szczerze!!!Jestem zadowolony zarówno z poziomu jak i szybkosci wykonanej usługi.Warto skorzystać!!!
Polecam usługę, świadczoną przez comoaligato. Szybko, konkretnie- na prawdę warto.
Ten Pan uratował mnie przed kupnem złomu, dziekuje bardzo!!!! szczerze polecam bo info bezcenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W czwartek ostatni raz przed urlopem 10dniowym coś moge sprawdzić, zapraszam jutro do 16 max.
comoaligato@wp.pl
GG5334754
Od 5 sierpnia do 15 jestem na urlopie.
Polecam kolegę Comoaligato , szybki i bezproblemowy kontakt - u mnie na szczęście wszystko potwierdziło się z książką serwisową ! :)
polecam, bo warto!
Witam chłopaki po urlopie, jak cos to zapraszam , bedziemy sprawdzać niemiecki szrot którym jezdzimy :)
Super kontakt, historie auta znalem juz 15min po przelaniu pieniedzy. Polecam kazdemu kto nie jest pewny historii swojego auta.
U mnie wszystko zgadza sie z ksiazka serwisowa:D Szkoda tylko ze ASO dopiero tak pozno zaczelo zapisywac historie auta w bazie danych.
Także polecam:) PDF miałem o wiele szybciej niż się spodziewałem:) naprawdę warto:)
Przypominam wszystkim iz ten temat jest moderowany tak wiec nie ma co pisac 2-3 postow pod rzad bo i tak czekaja na zatwierdzenie