koledzy pochwalcie się czy chłopaki z BRK tuning dają radę i są godni polecenia? tylko szczere wpisy :D pzdr
Printable View
koledzy pochwalcie się czy chłopaki z BRK tuning dają radę i są godni polecenia? tylko szczere wpisy :D pzdr
chłopaki sa ok podejscie do sprawy maja konkretne to samo z wiedza
umawiasz sie, przyjeżdżasz a oni dzialaja
w moim przypadku zero odczuć negatywnych, pełne zadowolenie
godni polecenia nie tylko zawirusowanie, ale także czyszczenie turbiny, diagnostyka oraz nowe dawki rozruchowe które robiłem u nich 100% satysfakcji polecam naprawdę:thumbright:
to dobrze że chłopaki są blisko mnie :d a możecie mi powiedzieć jak z hamownia u nich ? jaki koszt i czy jest w stanie mi sprawdzić kondycję mojego silnika itd ? dzięki
z tego co wiem hamownia jest sprawna:) sprawdzają a najlepiej żeby kolega rumianko by się wypowiedział, albo po prostu napisz do niego
szymekf18 hamownia jest ta sama co maja VTG, MR-motors, ECU project itp. a jeśli chodzi o 1,8T AGU mamy projekt który jeździ już jakiś czas na 308KM.
od 1 listopada do 31 grudnia zapraszamy na promocje zimową na chip tuning.
edc 15 VP - 600zl. (90KM - 110KM)
edc 15 PD - 700zl.
edc 16 - 900zl.
Siemens PPD - 1000zl.
zasady promocji są proste, nie potrzeba się wpisywać na listy i czekać aż uzbiera się XX aut, wystarczy zadzwonić i się umówić po uprzednim powiadomieniu mnie ze ta informacje ma się z A3-club.
witam wszystkich a to na potwierdzenie dobrej roboty w BRK mój wykresik !!!! http://img859.imageshack.us/img859/4615/a3ahf1.th.jpgUploaded
with ImageShack.us
Chętnie bym się zapisał :)
z przyjemnością zapraszamy do firmy brk-tuning od 1 lipca na letnia promocje na chip-tuning
ceny za poszczególne sterowniki:
1,9tdi VP37 (90-110KM) - 600zl.
1,9tdi PD (101-115-130KM) - 700zl.
1,9/2,0 tdi PD (105-115-140KM - 800zl.
2,0 tdi PPD (140-170KM) -900zl.
cennik uwzględnia tylko seryjne samochody, można także przyjechać nie seryjnym samochodem ale cena skacze o 50zl. do góry za każda modyfikacje mechaniczna, dla przykładu:
1,9tdi vp37 - 110km wtryski 216, turbo AWX - cena 700zl.
jesli na miejscu okaże się ze samochód z jakiegoś powodu nie można przeprowadzić chip-tuningu, to koszt takiej usługi 150zl. (hamownia+diagnostyka)
proszę się umawiać pod nr tel. 509119970 po uprzednim powiadomieniu mnie ze tą informacje ma sie z w.w. forum
pozdrawiam!