cos mi sie ten silnik nei podoba ale upewnei sie jutro;)
Printable View
cos mi sie ten silnik nei podoba ale upewnei sie jutro;)
Kod silnika CAG.
z góry przepraszam za zamieszanie ale niestety wyskoczył mi pewien problem i na pewno nie zdążę zjawić się w czwartek na grupowym do 12 (tak jak przewiduje regulamin). w związku z tym mam pytanie czy w ramach wyjątku mógłbym przyjechać o godzinie 15-15.30 automatycznie będąc ostatnim w kolejce. dodam, że bardzo zależy mi na czwartku. Wildzia proszę o zrozumienie i pozwolenie :)
wiesz to nie odemnie zalezy..muysle ze Patryk powinien sie w tym temacie wypowiedziec
yyy takie pytanie
z tego co mowilem z Patrykiem, 6 aut powinno byc spoko, ale czemu robimy juz 7 aut na piatek a 5 na czwartek?
jesli to koledze nie robi mega kolosalnej roznicy to wydaje mi sie ze logiczniejsza opcja w tym wypadku bylo by rozstawienie aut po rowno na kazdy dzien ... ale to tylko propozycja :)
raq..spokojnei kolego..wszystko jest pod kontrola;)
Witam!
Chciałbym sie dopisać,ale wyrobię się dopiero na wtorek w przyszłym tygodniu /31.05/,czy wiecie już,kiedy jest następne chipowanie?
niestety nie jest mi dane podniesienie mocy w moim autku. rozmawiałem z Patrykiem i sprawa ma się tego typu, że mogę przyjechać koło 15 ale nie wiadomo czy jeszcze tam będzie. powiedziałem mu, że zadzwonie do niego koło 14 żeby się upewnić to mi odpowiedział, że prawdopodobnie będzie mieć wyłączony telefon. szczerze to wygląda to tak jakby mnie olał, rozmowa tak jakby od niechcenia więc samochód zostanie poddany chipowaniu u innego tunera. proszę o wykreślenie mnie z listy, mimo tego iż ja rezygnuje grupa 10 samochodów została
Witam kolegów. Jak przeczytałem w pierwszym poście to wszystkie auta VAG, czyli moja skodzinka też by podeszła. Szybkie pytanko. Czy można się jeszcze dopisać na grupowe chipowanie do Waszej grupy? Odpowiada mi każdy dowolny termin. Tylko musiałbym w trochę wcześniej wiedzieć, bo z Warszawy to kawałek drogi jest. Czekam na odpowiedź. Marcin