Musisz rozebrac i na moje masz.
Printable View
Musisz rozebrac i na moje masz.
a więc ok, mam immo czyli kontrolka na zegarach poszła sie j...:/ i co teraz? ten sterownik co mi tomekAGU przesłał nadal bedzie dobry?
Imo sie przeklada, ale moze sie rozprogramowac i tzeba kodowac na vagu
Nadal bedzie dobry.
dobra, z vagiem nie bedzie to az taki problem:) czyli zamawiam ten sterownik co polecił mi tomekAGU i kluczyk, okaze sie za pare dni co z tego wyjdzie
aaa i jeszcze jedno, kamil napisz mi jak możesz jeszcze tylko jak zrobić żeby kierunkowskazy działały pod pilota, żeby mrugały raz przy zamykaniu a dwa razy przy otwieraniu. da rade cos takiego zrobić?
i czy ten sterownik jest na dwie baterie bo spotkałem sie z dwoma rodzajami pilotów scyzoryków, na jedną i dwie baterie i nie wiem który wziąć ale ten sterownik raczej jest na jedną, ale wole zapytać fachowców:)
okej, to czekam może tomek wie co i jak i może mi jeszcze potwierdzi czy ten sterownik jest na jedną czy dwie baterie, został jeden dzien licytacji więc chciałbym do tego czasu zamówić:)
myslałem że jak na dwie to zasilany ten sterownik jest dwoma bateriami dlatego sie zapytałem bo nie wiedziałem jaki zamówić pilot czy na dwie czy na jedną baterie ale skoro nie ma różnicy to ok. to dzięki kamil za porady mam nadzieje że dam już rade sam z tym podłączeniem (oby) a jak nie to pewnie jeszcze wam troche potruje heh:P jeszcze tylko poczekam az tomek mi odpisze co z tymi kierunkami jak to zrobić i zamówie jutro ten sterownik.