witam chcę wsadzić zderzak od po lifta do którego roku bd pasowały?? ja mam 99 i z tego co widzę to chyba do 2003 prawda? i czy wchodzi normalnie bez problemu?
Printable View
witam chcę wsadzić zderzak od po lifta do którego roku bd pasowały?? ja mam 99 i z tego co widzę to chyba do 2003 prawda? i czy wchodzi normalnie bez problemu?
jeśli mogę coś dodać to to że : jest mały bajer ze ślizgami, w przedlifcie są inne niż w polifcie.
zderzak przedliftowy ma gładkie mocowania w ślizg, a poliftowy ma wycięcia na przechodzące w ślizgu śruby.
więc zakładając do przedlifta zderzak od polifta trzeba zmienić ślizgi.
ostatnio kupowałem jeden na giełdzie (pęknięty miałem) to dostałem nowy ori za 40 zł
Czyli ślizgi zderzaka przedniego z polifta podejdą do przedlifta?
Chcę założyć do siebie ślizgi z polifta i zobaczyć czy znikną szpary pod lampami...
potrzebuje szybk? odpowiedz,dzi? mia?em ma?? przygod?, podczas jazdy wyskoczy? mi kot i niestety po?ama? dolny spoiler przedniego zderzka :) i teraz pytanko czy ten spoiler podejdzie bez problemu do mojego auta ??
http://allegro.pl/atrapa-spojler-zde...761809457.html
Powinien, choć to pewnie zamiennik a z nimi jest różnie.
Szukaj oryginału.
a czy z przed lifta pasuje do po lifcie?
Tak, mocowania dokładki są takie same.
zamówię w sklepie ten zamiennik jak nie bedzie pasował to zwrócę :)
Odezwij się do kolegi na forum 'Soldier13' z tego co wiem, ma taka oryginalna dokładkę na sprzedanie.
Mam pytanie, mianowicie chciałbym zmienić dolną dokładkę/ spoiler przedniego zderzaka na spoiler z miejscem na halogeny/ światła przeciwmgłowe i czy to podejdzie p2p czy trzeba coś modzić czy cały zderzak wrzucać od polifta z halogenami??