to jeszcze można się załapać?
widzę że takiego nikt nie wybrał, jeśli jeszcze można to bym prosił taki :) chyba że już za późno :P
Printable View
to jeszcze można się załapać?
widzę że takiego nikt nie wybrał, jeśli jeszcze można to bym prosił taki :) chyba że już za późno :P
witam. ciekawy temat !
zapach hm... jaki wpadnie w ręce i jak dobrze pachnie taki się kupuje,przynajmniej ja.
i grunt żeby nie był za intensywny.
pozdro
Osobiście polecam zapachy MY SHALDAN, w szczególności zapach Squash.
Pachnie około dwóch miesięcy :thumbright:
Cena około 14zł
http://www.etir.pl/gfx/images/poradn...my_shaldan.jpg
dokladnie tak..Squash to moj ulubiony
[QUOTE=darek04;943529]Osobiście polecam zapachy MY SHALDAN, w szczególności zapach Squash.
Pachnie około dwóch miesięcy :thumbright:
Cena około 14zł
A gdzie nabywasz te zapachy?
Shaldan rewelacja, przygotuje wam jutro ofertę na niego. Bo mamy na półce w sklepie, a nie jest wystawiony w sklepie internetowym.
Co do trwałości to on przechodzi samego siebie. Wrzucę Wam jutro foto zapachu, otworzonego w grudniu 2011, on jeszcze ciągle jest i ciągle pachnie!
Zapachy my shaldan dostepne sa w sieci REAL...
Miałem z tych odświeżaczy Orange i coś jeszcze i jak dla mnie te zapachy Shaldan to jakieś takie kiblowe odświeżacze.
Zdecydowanie polecam California scents coronado cherry. Miałem też ich wanilię, która w ogóle nie pachnie.
Kupilem wczoraj California Scents - Santa Barbara Berry , pierwszy moj zapach od roku w aucie :]
PiterD, jeśli można to też przetestuję chętnie Grapefruit - lubię te owoce a chyba nikt nie bral, albo jakiś inny ,np.ocean morski.