ja mam zamiar wyprobowac to co dostalem i pomyslimy :) ale jezeli sie sprawdzi jestem za tak:)
Printable View
ja mam zamiar wyprobowac to co dostalem i pomyslimy :) ale jezeli sie sprawdzi jestem za tak:)
loki ja tez dzis wyslalem to zamowienie jak dojdzie tez wyprobuje i mozemy zamawiac... o ile bedzie dobre oczywiscie...
tak samo postapilem - zamowilem|czekam|dostane|sprawdze|zdecyduje :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kmiler
heheh zbankrutuja na darmowych probkach :P jak cale forum zamowi heheh
hehe też to dostałem, zamówiłem jakiś czas temu katalog i dostałem próbke... co prawda jeszcze jej nie wypróbowałem ale z tego co piszą to potem auto błyszczy się jak psu ;) hehe :D
No to zamowione rowniez :) A co byście polecili na głębokie ryski, takie że aż są białe /lakier jest granatowy/ czy dostepne w sprzedazy olowki sie sprawdzaja ?
I drugie pytanko: czy ktos z Was zetknał sie z jakims woskiem, ktory jest w formie np.sprayu i jest bardziej plynny niz "pastowaty" ? chodzi o to, aby przyspieszyc proces jego nakladania.
co do kredek...szkoda kasy... byc moze sie sprawdzaja, ale na malutki ryskach... ale bardzo malutkich...
z woskiem w sprayu sie nie spotkalem..tzn mam hydro wosk.... ale odnosnie tej rysy i granatu...to jest taka pasta a raczej wosk w kolorze granatowym i on w niewielkim stopniu pokryje rysy....
mialem kiedys wosk w spreu :D nagrodzony byl przez auto swiat cena jakies 20zl ... nie pamietam jak wyglada do dzis go w rzeszowie sprzedaja. :D czyscil tak ze na szmatke wypryskiwal ci taki glut i wycierales to w auto... czekales az wyschnie i scierales plusem bylo to ze scieranie wygladalo jak suszenie autka zero meczarni slicznie schodzil ale sie tez pylil :D bylem bardzo zadowolony za 2 tyg bede w rzeszowie mam puszke po tym to ci zrobie fotke :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neoeinz
neoneinz ile czekales na ten katalog???
No to nadszedl ten dzien gdzie wywoskowalem autko woskiem ktory dostalem z meguiars.pl. Co prawda wosku nie bylo za duzo bo torebeczka 28ml ale wystarczylo na cale auto, no troszke mniej na dach ale cale:) Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony, auto nabralo faktycznie polysku, jest sliskie w dotyku no ja jestem zaskoczony bardzo pozytywnie. Wiec ja sie pisze na zamowienie klubowe jakies :) Ponizej dam pare fotek ktore zorbilem po calym woskowaniu, zdjecia nie oddadza tego jak jest na zywo, no ale moze:) fotki dosc duze choc i tak pomniejszone 1200x897
Foto 1 | Foto 2 | Foto 3 | Foto 4 | Foto 5 | Foto 6 | Foto 7 | Foto 8 | Foto 9