wrzoce na swoj serwer 100mbitów tylko najpierw musze ja zassac :)
Printable View
wrzoce na swoj serwer 100mbitów tylko najpierw musze ja zassac :)
@Coolfon, nagrało się lepiej ale musiałem zmniejszyć i przerobić na AVI. A specem od tego nie jestem, przerobiłem na mniejszą wage pliku o x3 ale duża jest strata na jakości.
Może ktoś zna sposób dzięki któremu traci sie mniej na jakości to niech sie podzieli.
Póki co jak musze metodą prób i błedów. Szkoda ze to tak długo sie przerabia.
cucosoft vdeo Converter..przerabiam tak na Ipoda filmiki....prawie nic nie traci na jakosci a filmy zajmuja znacznie mniej....tzn na mp4 :mrgreen:
Wszystkie linki kompletne.
Zaraz spróbuje jeszcze wrzucić screeny dla niezdecydowanych, może ktoś sie przekona :D
ja bym tam wybral Nissana... xD :alien:
no to syto bo mi pisze ze mam czekac 357 minut to moze jutro bede czekał dzis ide spac ;)
obejrzalem, tez bym wzial bmw, zadbana, skory,ESP, wypasik, a a3 nie dosc ze czerwona i golas to jeszcze poduchy sie swiecily. generalne nic ciekawego nie bylo.
Nic dziwnego bo a3 naprawde była zaniedbana.. widziałem tylko urywek. Szczerze ten studencik jakiś dziwny bał sie jechać bmw ,podniecał się skórą ,4 poduchy najważniejsze i wogóle...
która część dotyczy A3 bo ściągnąłem pierwszą a tam tylko nissan ???
damiano24, czesc druga ale musisz sciagnac wszystkie 3 bo sa to polaczone paczki rar'a.