-
Słuchajcie minicasco jest przede wszystkim od kradziezy bo to ,ze spadnie drzewo na samochod czy sie utopi jest nikle z tym w sumie to nie wiadomo. Roznica mini od normalnego jest taka ,ze obejmuje tylko parking, nie obejmuje uszkodzen w czasie jazdy. Koniec OT :)
-
Ja najtańszą opcje znalazłem w PTU........Uwaga: za samo OC, nie mam żadnych zniżek, a3 to moja pierwsza niunia(samochód) za wiek mam wzwyżke niestety i tak z tego wszystkiego wyszło- 1812zł, he dobre nie, ale trudno, byłem na to przygotowany w pełni i trzeba to jakoś przeboleć.
-
jakby ktoś miał jakieś pytania co do UBEZPIECZEŃ to Ja jestem Agentem i bardzo chętnie pomogę;) nawet składkę mogę dokładnie obliczyć;)
-
Jaki ubezpieczyciel "siuska 18"?
-
PZU, Compensa, HDI, za 2 tyg. Pocztowe, a za miesiąc PTU;)
-
Ja przy pierwszym w zyciu OC mojej A3 zaplacilem pare dni temu 1040zł w PTU mialem same zwyzki za wiek itp. Spodziewalem sie wiekszej kwoty, Pan w AXA wyliczyl mi ponad 2500zl, LibertyDirect 1850zl o PZU zapomnijmy, takze polecam wszystkim PTU i jest to ubezpieczenie w pakiecie(mieszkanie,OC,NW,Assistance.)
-
Ja jetem ciekawy ile ja zapłacę! jest to moje pierwsze autko do tego prawko mam od miesiąca, no i mam 18lat ;( może ma ktoś jakąś propozycje gdzie najlepiej ubezpieczyć?
-
ldaniiel, pomyśl nad firmą TUW - Towarzystwo Ubezpieczeń Wzajemnych, zdecydowanie jedna z najtańszych.
smietnik81, takie komentarze zachowaj dla siebie...
-
Witam, czy jest poza PZU jakas firma ktora ubezpiecza tylko od kradziezy? Cos a'la minicasco?
-
ja jestem wpisany jako współwłaściciel i z racji tego zwyżka 60% :( za wiek jak mi przysłali miesiąc temu kwit ile mam zapłącić w pzu to mi sie słabo zrobiło a to ino samo oc i 960 pln masakra pojechałem do takiej placówki gdzie maja duży wybór ubezpieczeń i teraz mam z HDI zapłaciłem 600 z zwyżką za wiek ale jeśli w ciągu roku nie wyrządze żądnej szkody to juz za nastpeny rok płace bez zwyżki czyli jakieś 400 z drobnymi :)