ale mam wenę niewiem czy wytrzymam do wakacji
Printable View
ale mam wenę niewiem czy wytrzymam do wakacji
Jakie kolory mozna wybierac?
To sa matowe czy jest tez polysk?
Z tego co czytalem to tylko mat. Ale ja tego nawet na oczy nie widziałem:P Jedynie info z neta.
Zastanawia mnie tylko czy trzeba miec jakies mega umiejetnosci w malowaniu by ogarnac np. Blende zderzaka s3?
Jak się zastanawiasz to się lepiej za to nie zabieraj:p ;)
Wystarczy stosować się do prostej instrukcji producenta i mieć opanowaną chociażby podstawową koordynację między ręką i okiem ;) No i znać się na zegarku żeby wiedzieć kiedy położyć kolejną warstwę ;)
Całych aut pomalowanych plastidipem jeździ sporo - wystarczy poszukać (google/youtube). Kolorów też coraz więcej - ograniczona ilość jest tylko w spray'u ale do dużej puszki mogą Ci pomieszać całkiem dużo barw.
dobra a ktoś testował widział testy czy to maskuje powiedzmy rysy na czarnej dokładce ?
Powiem tak, malowałem grill i ringi. Żadna filozofia, tylko trzeba uważać ,żeby przy nakładaniu nie przesadzić bo zacieki powstaną. Co prawda pistoletem nie malowałem a sprejem ;) i wydaje mi się ,że jak podłączyć to pod kompresor to będzie się przyjemnie malowało.
Pożyczyłem siostrze auto do pracy (pracuje w szkole) i dobrzy uczniowie na papierosku zainteresowali się folią na ringu z tyłu... :/. Siostra przyjechała, wziąłem trochę rozpuszczalnika i wszystko ładnie się naprawiło. Trzeba tylko uważać bo jak się przesadzić z rozpuszczalnikiem to plastidip staje się znowu płyny, że można go ściereczką wyczyścić.