-
Ale nie mam problemu elektrycznego z pompkami tylko powoli zaczynają przelewać:) pisałem kiedyś email do ASO Audi w Łodzi odpisali że nie ma już akcji :) i mojego auta nie obejmuje :) spróbuje jeszcze zadzwonić:) 2tyś to nie tak tragicznie:) widziałem w googlach że już bez problemu można zregenerować te wtryski nie tylko jeśli chodzi o problem elektryczny:)
Dzwoniłem do ASO Audi w Łodzi :> Brak jakichkolwiek akcji na moje auto ;) Podawałem im VIN :P
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Witam
Czy poleci ktos zakład gdzie zregeneruje wtrysk Siemens 03G130073T ? Bez znaczenia gdzie byle dobrze bo i tak wtrysk wysłany jest kurierem . Dodam ze wtrysk przelewa rano jest problem z pierwszym odpaleniem .
Bede wdzięczny za pomoc
-
Nie lepiej Wam założyć Bosha tylko pieprzyć się w tym błocie dalej ?
-
A można tak? Ile taki wtrysk kosztuje wtedy? Reszta wtrysków może zostać takie jakie są?
-
NIe , musisz wymienić wszystkie na bosha no i instalacje na bosha no i pewnie soft grzebnąć ;)
-
Czy pompowtryski Bosch (sprzedawca oznaczył je jako BLB BKD) będą fizycznie pasować do silnika BMN?
Czy będą wystarczająco wydajne? Obecnie mam 210KM ale zmodyfikowałem turbinę i chcę trochę więcej.
Czy da się w nich wymienić końcówki na sportowe?
-
Fizycznie moze i beda pasowac ale tam sa calkiem inne sterowniki i zasada dzialania wtryskiwaczy.
-
Oczywiści, że pasują wymieniasz wiązkę i sterownik i możesz laaać i laaać :P
-
A jak jest z ich wydajnością?
Co ze spalaniem, zakładając że moc będzie ta sama co na siemensach?
-
BKD ma mniejsze turbo i pewnie dlatego też inne wtryski niż bmn bo generuje mniej mocy (seria 140) to ciekawe czy od tak sobie podejda i nie będzie problemów z wydajnością :) a pompowtryski to nie jakiś nowy sprzęt i łatwo o firmy które je regeneruja :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka