Daj znać czy pomogło i jakbyś mógł zdradzić gdzie kupiłeś i za ile ten czujnik to byłbym wdzięczny :)
Printable View
Daj znać czy pomogło i jakbyś mógł zdradzić gdzie kupiłeś i za ile ten czujnik to byłbym wdzięczny :)
odświeżę temat. natknąłem sie na owy czujnik, lecz też nie pokazuje na fis`ie ze maska jest otwarta. musiał bym sprawdzić miernikiem czy sam czujnik działa, a jeśli to problem instalacji to chyba odpuszczę ;) może ktoś rozwiązał problem?
Ja dalej kolego mam ten problem, działał...a tu nie działa...mimo, że kupiłem nowy zamek maski z czujnikiem...:(
a w międzyczasie robiłeś coś, co mogło wpłynąć na przewody, instalacje? u mnie wydaje sie że działa ale jeszcze nie mam dostępu do miernika zeby sprawdzić sam czujnik. Może kupiłes uszkodzony, chyba ze z ASO? ;)
u mnie podobny problem po otwarciu klapy na fisie zadnych zmian czyscilem mikostyk preparatem do elektorniki i nic odlaczylem kostke i tez bez zmian potem zwarlem i nic nie dalo czy po odlaczeniu kostki nie powinno sie zaswiecic???
Na fisie nie pokazuje, a jak chcesz sprawdzić czy dział to otwórz klapę i zamknij pilotem samochód nie powinien mrugnąć awaryjnymi tak jak zwykle.
no tak jest z tylna klapa ale masz racje sprawde tak z przodem:) tylko inni pisza ze im dziala wiec sam juz nie wiem
tylną pokazuje na fisie, a przedniej nie :)
tylko w tym temacie jedna osoba pisze ze przy otwarej masce ma info na fis w a3 a ktos pisal ze komus w a4 tez dziala
Mój na 100% dział, a nie pokazuje może trzeba kodowanie zmienić :)