Może ktos jest z Sochaczewa i bedzie jechał w strone morza niebawem :) ??
Printable View
Może ktos jest z Sochaczewa i bedzie jechał w strone morza niebawem :) ??
Jutro trasa 6:00 Kraków - Warszawa - Kraków jak coś to tel
wybiera się ktoś niedługo z wawy do wrocka ?
dosyć pilne - byłbym wdzięczny za pomoc
gdyby ktoś się wybierał proszę o pw
"regularne" kursy na trasie
Szydłowiec (okolice Radomia)->Opoczno->Piotrków Trybunalski->Łódź i z powrotem, jeżdżę praktycznie co weekend.
W drugiej połowie tygodnia planuje Kraków-> Warszawa -> Kraków, jakby coś to pisać.
w piatek 9.04 bedzie trasa Katowice - Wroclaw - Katowice, jak ktos cos poczebuje, pisac na pw :)
Nie jedzie ktos z Gliwic w kierunku Bełchatowa/Warszawy?
Trasa Katowice-- Warszawa, praktycznie co tydzień. W pon. rano wyjazd do Wawy, w piątek popołudniu powrót do Katowic.
Sobota 10 kwietnia wyjazd z Poznania ok.10:00 do Zielonej Góry i powrót planuje z Zielonej ok.15 gdyby ktoś coś potrzebował :)
Wybiera się ktoś z wawy w stronę Wrocka lub okolic w najbliższym tygodniu ?
Bardzo pilne i nie za przysłowiowy "frajer" :)
Witam, byłbym bardzo zobowiązany jeśli ktoś mógłby mi i mojemu kumplowi pomóc w przejeździe z trójmiasta (preferowana Gdynia) do Wrocławia, Leszna lub gdziekolwiek indziej w dolnośląskim w środę, 21.04. Będę w srodę w Gdyni ok 15. Będę zobowiązany, wiadaomo jak :) Jakby co to pw/mail itp
PS. nigdy nie sądziłem, że będę miał kiedyś problem transportowy przez wybuch wulkanu :D
W czwartek 22.04.10 jadę w trasę
Warszawa - Siedlce - Biała Podlaska
W piątek 23.04.10
Biała Podlaska - Lublin - Rzeszów - Nowy Sącz
Sobota 24.04.10
Nowy Sącz - Rzeszów - Lublin - Biała podlaska - Siedlce - Warszawa
Wiec jeśli ktoś ze stolicy chce przewieźć coś na wschód lub w góry albo odwrotnie to można śmiało się zgłaszać.
4 maja wracam z Niemiec - Hof - Zgorzelec - Rzeszów
Poszukuję kogoś, kto w najbliższym czasie będzie jechał z Wrocławia do Warszawy. Chodzi o przewiezienie z Wro do W-wy części samochodowej.
Jeśli ktoś taki by się przypadkiem znalazł to bardzo proszę o PW :)
w piątek jade z Wawy do Białej Podlaskiej i powrót w niedziele lub poniedziałek, służę zatem :)
wybiera sie ktoś może z Warszawy do Grudziadza wkrótce?
albo do Trojmiasta przez Grudziądz ? :)
Czwartek 4.00 Start z Warszawy do Gliwic, powrót po ok 3-4 godzinach :) Jak ktoś coś to PW.
W piątek 28-05 jadę z Wawy do Grodziska Wlkp. a w niedziele jak dam radę:p wracam, więc jak coś to mogę kogoś lub coś zabrać :D:D:D;)
Jedzie ktoś samochodem z hakiem w niedzielę (godziny wieczorne) lub w poniedziałek ze Śląska do Poznanie (Grodzisk Wielkopolski) - forma za fatygę do dogadania? Jest potrzeba odwieść lawetę (pustą). Niestety jeden samochodzik na zlocie doznał poważnej kontuzji (rozwalona skrzynia) i jest przewieziony na Śląsk na lawecie. Gdyby był ktoś łaskawy proszę o kontakt na numer tel 696 073 470 (numer Dominatora) lub do mnie 501 561 489. Z góry dziękuję w imieniu Kolegi za ewentualną pomoc.
jeśli ktoś coś potrzebuje to lecę w piątek 04.06 do Bydgoszczy z Poznania i wracam do Poznania w sobotę 05.05, żeby w tym samym dniu skoczyć na Lednicę
A ja w sobotę 05.06. śmigam do Grabowa nad Prosną, wyjazd wczesnym popołudniem.
Trasa (prawdopodobnie) -> Poznań, Kórnik, Środa Wlkp., Jarocin, Pleszew, Kalisz, Grabów.
Wracam w niedzielę 06.06. wieczorem, jakby co ;)
Dziś czyli 02.06 jadę z Gołdapi do Siedlec przez Ełk, Łomżę, Zambrów. Wracam w niedzielę 06.02 przed południem tą samą drogą. Mój tel. 508 77 88 03
coś niedużego mogę przewieźć
Warszawa - Konin/Licheń - Gdańsk - Mikołajki - Białystok - Warszawa
info PW
i ja uderzam w trase. Tym razem podkarpacie. Wyjazd jutro ok 7-8 i powrót tez jutro. KOnkretnie jade pod Rzeszów - Rakszawa. Warszawa -> Radom -> Sandomierz/Tarnobrzeg -> Rakszawa -> Warszawa
jak cos - służe
w sobota z 12 na 13 jada nad morze (Hel), wyjazd ody mie kolo 22 w sobota, moga wziasc cos niyduzego, nazot pojada na pusto wiec moga znad morza wziasc cos wiekszego, wyjazd nazot na slask w niydziela w godz popoludniowych :) jak ktos bydzie cos poczebowol to pisac :)
Jutro bełchatow - katowice 7 rano wyjazd
powrot ok 16
Już mogę ładnie napisać
10 lipca trasa Poznań - Gdańsk
14 lipca Gdańsk - Poznań
Potrzebuję się dostać w najbliższych dniach do Poznania z Krakowa ew. Śląska.
Czy jedzie ktos dzis lub jutro ma mazury i mogłby skrecic na okolice Działdowa? Konkretnie Kisiny? Mała paczuszka jest do zawiezienia
Dzisiaj w nocy Kraków Wrocław Jelenia Góra i powrót rano.
W środę Warszaw-Łomża-Warszawa-okolice Działdowa :)
Mariusz dzieki za pamiec, ale temat juz zalatwiony :thumbright:
Jeżeli ktoś coś potrzebuje, to ja dziś jade do Ostrowca Św. z Wawy i jutro późnym wieczorem wracam.
W Piątek : Strzelce Opolskie - Gliwice - Tychy - Bielsko-Biała , po 3h wracam.
W sobotę skoro świt: Wrocław - Toruń przez Ostrów/Kalisz/Konin
w piatek 25.06 trasa na Hel, wyjazd w godz wieczornych, tam jada pusty wiec jak cos abo kogos cza by zabrac to pisac :)
Dzisiaj: Poznań - Świebodzin - Poznań (przez Pniewy)
kto bedzie w najbliższym czasie bedzie pomykał z W-wy w strone Katowic lub Wrocka ???Potrzebowałbym aby ktos mi zabrał oponki od Lauriusa,oczywiscie jak by mogł Mieszkam w Rybniku ale na A4 np Katowicach w Rudzie bym mógł sie spokojnie spotkac aby je odebrac.
Ja za tydzień albo dwa będę z Niemiec wracał. Pewnie A4 Wrocław-->Chrzanów i do Wadowic. Dokładną datę wyjazdu poznam 3-4dni przed wyjazdem więc dam znać.
Mariusz ja co tydzien jestem w Wawie, wyjezdzam do Wawy w pon w nocy wracam w piatek wieczorem... takze jak aktualne to sie odezwij na pw
Jak by ktoś potrzebował to środa Warszawa<->Kraków
W najbliższym czasie potrzebował bym transport 5 alufelg kolegi A3 Turbo '99z Krakowa w okolice Kalisza, Sieradza, Wielunia, Ostrowa Wlkp. Alufelgi bez opon :)
Z góry dziękuje :)
piątek 09.07 po południu Poznań - Jarocin - Poznań i w niedzielę 11.07 prawdopodobnie to samo
Sobota 10.07 Poznań- Gdańsk
Czwartek 14.07 Gdańsk - Poznań
W sobote 10.07 jade do Opola wiec jak ktos cos ma to moge zabrac :)
Leci może ktoś w najbliższym czasie z Wa-wy w okolice Dąbrowy Górniczej??? (transport kolumny kierowniczej) Pilne :)
Piątek 16.07 Poznań - Jarocin - Poznań i to samo niedziela 18.07
jutro lecę Radom <-> Warszawa (Arkadia i Złote Tarasy) mogę coś zabrać.