samym softem 170KM 380NM. Przy turbo ARL 5KM więcej możemy ustawić. Po zmianie intercoolera na większy i turbo ARL 190KM 400NM
Printable View
samym softem 170KM 380NM. Przy turbo ARL 5KM więcej możemy ustawić. Po zmianie intercoolera na większy i turbo ARL 190KM 400NM
Opel astra 2005 1.9 ctdi 120km jaki koszt ? I jakie możliwości?
1200zł, do 160KM i około 40NM więcej
kingsoft-grucha
Wyczyscic skrzynke PW Łobuzy :D
Nie była zapchana, dziwne. Próbuj teraz
Znajomy prosil zeby zapytac - opel astra 2.0tdi. Co z tym mozna zrobic i jakim kosztem warto sie bawic?
Renault Clio SPORT MKII PHII 2003 2.0 16V (F4R730)
Co da się wycisnąć z takiego auta ? Jakie koszty? Warto się w ogóle bawić ?
wałki sportowe, kolektor wydechowy, kolektor ssący, program, wydech, prawdopodobnie wtryski.......:) to gruba inwestycja
witam jakie koszta za zrobienie programu 1.9 TDI BKC , oraz jakie koszta za wsadzenie turbo ASZ + Dwumas ze sprzęgłem ( chce wsadzic mocniejsze ale nie wiem jakiego mam szukac jak mozecie to prosze o link do danej czesci badz numer części ) dzieki i pozdrawiam
Mercedes-Benz C 220 2.2CDI 143KM 2002r co z tego da się zrobić ;) ?
A można wiedzieć gdzie w Łodzi będzie lub jest wasz oddział?
Dzięki i pozdrawiam.
Miejscówka będzie podana w odpowiednim czasie, na razie na telefon z Mickim trzeba się kontaktować -> 508662644
ile moza wyciągąc z mojjej a3 1.9tdi 110 asv przebieg 200 tys i w jakich granicach koszt ?
Przyklejony temat ;)
http://www.a3-club.net/forum/showthr...55#post1162155
a ja mam takiego pacjenta na podwórku: Megane II 1.5 dCi moc porywająca 82KM. Z dobrą 100 da się zrobić programem samym?
G r u c h o g d z i e m o j a k o s z u l k a ?!
i moja różowa która została mi obiecana juz w Grodzisku;d rozmiar juz znasz!
to ja też się zapisuję na różową :thumbright:
tzn na różową też :D
Zapomniałem dać..........:rolleyes: Wyślijcie adres do siebie to wyślemy, tylko podajcie dziewczyny swoje wymiary (wszystkie :)), oczywiście na PW :)
Oj naobiecywał... :P A tak po za obietnicami to da radę coś zrobić z 2.0HDI 90KM? Tam IC nie ma...
pewnie da radę :)
Witam, silnik alh wtryski asv od 110 i turbo z ASZ przebieg 203tyś ile można wycisnąć ?
co dałoby sie wyciagnać z mojej A3 1.9 tdi 130km ASZ przebieg 215 tys moge dodac ze jest nowe sprzegło.Rocznik 2002
Jeszcze jedno pytanie ode mnie. Mercedes C klasa, 2.7 CDI 170KM w serii. Ile da się zrobić samym programem?
co mozna wyciagnac z 1.3 multijet? :)
Program to 170KM i 380NM, mamy teraz grupowy więc zapraszam ciebie do Łukasza na miejsce, koszt 700zł
- - - Aktualizacja postu - - -
okolice 150KM.
Robiliśmy takiego jak pamiętam, u mnie na rolkach miał jakieś 21KM różnicy. Dobrze wyszedł
Ustawiamy 30KM i 50NM do góry
Mam pytanie, Audi A3 1,8T 150 km - seria, da radę coś więcej wycisnąć? I jakie koszty?
wklepane dzięki tapatalk za pomocą telefonu
Tak da radę. 175-200KM w zależności od kodu silnika. Koszty 1400zł
Mam silnik AGR z wtryskami od AHF ostatnio został wgrany inny program (niestety gotowiec) i samochód troszkę przykopca moglibyście mi to przeprogramować ? i jaki byłby ewentualnie koszt ?
Czy da rade cos zrobic w Toyocie Yaris 2007r, 1,4 D4D 90KM bez dpf. Jesli tak to ile i w jakiej cenie?
Mam w swoim ahf turbo z ARL i pompe przerobioną na 11, Jakie wtryski kupić? czy 216 wystarczą? czy lepiej zainwestować w 230?
kup 230
Też tak właśnie myślałem :) Dzięki za odpowiedź :D
BMW E46, 330D 184 km, 2000r., manual - ile z tego można wykrzesać?
Jakieś grubsze mody również wejdą w grę, czy tylko chip, żeby nie wydać całej skarbonki, a, żeby moc oscylowała ok. 300 KM?
pzdr
jak motor zdrowy to sam chip to jakieś 240KM.
Można uzyskać po samym chipie ok. 55 KM? Może taki wynik jest możliwy w tym drugim silniku(204 KM) - M57D30TU od 2003 roku...? Muszę poczytać jaka jest różnicę między jednym, a drugim :P
I ok. ilu Nm? Seria ma bodajże 390 Nm. Robiliście takie auto? Możesz udostępnić wykres?
Jaki koszt takiej przyjemności?
Jeżeli silnik jest zdrowy i ma ładną serię jak najbardziej można zrobić pomiędzy 230-240KM. Z silnika 204KM uzyskujemy ponad 260KM po programie. Warunkiem oczywiście jest sprawny układ paliwowy zarówno w jednym jak i drugim silniku. 184KM silników zrobiliśmy kilka, 204KM również. koszt strojenia 1200zł