Trochę dużo Ci powiedzieli...
Myślę że tył jakby popytać i poszukać to może i za 300 zł by się udało. Jak wrócę do domu to sie z orientuje jak cenowo wygląda to u mnie.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Trochę dużo Ci powiedzieli...
Myślę że tył jakby popytać i poszukać to może i za 300 zł by się udało. Jak wrócę do domu to sie z orientuje jak cenowo wygląda to u mnie.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Ja bede przyciemnial 5 szyb w lodzi na pojezierskiej 60 (ams car designc) 5 szyb kosztuje u nich 440 z zwyklej foli ja bede przyciemnial z lepszej to wyjdzie mnie 500 polecam firme przyciemniałem u nich auto i wszystko bylo ok
U mnie 80 zl za szybe. ja za komplet zaplacilem 600 zl z przednimi bocznymi oczywiscie
zrob cala na 30 %, oczywiscie procz przedniej :)
ja jak przyciemniałem to za całe auto dałem 320 zł
nawet jak zrobisz piecowo, to przekroczy granicę z tego co mi wiadomo ;p
Noi Dobrze Ci wiadomo! Szyby Przednie boczne już ori mają zmniejszoną przepuszczalność światła która opiewa właśnie o dopuszczalną granicę. I wszystkie te certyfikaty można sobie wsadzić między bajki... Tutaj wszystko zależy od szczęścia tzn. jeśli przejdzie przegląd oraz jeśli nie trafisz na jakiegoś upierdliwego psa
i apropo tematu w Mińsku Mazowieckim zaproponowano mi za tył 250zł
dobra cena! ,a ja robiłem tył folia AR za 350 w Gliwicach(2 lata temu)
a czy można przednią lekko pod fiolet przyciemnić? taki połysk żeby był, bo widziałem parę osób którzy latają tak ;)