Ja mam założone do 2004 liczniki z szarymi z 2011 . Wszystko bez problemu. Temat kodowania załatwił mi mieto3 . Ze 2 strony wstecz wszystko opisane.
Dodatkowo doszło rozszerzone menu m/i.
Printable View
Witam,
czy jest możliwość wymiany samych tarcz chodzi mi o zamianę z mil na km/h ? (wersja ang)
no to teraz ja z pytaniem - próbował ktoś z was zamontować może licznik z TT
siema. Wymieniłem w swoim a3 licznik na s3 lecz mam problem z zakodowywaniem go do samochodu, dokładnie chodzi o abs oraz wspomaganie kierownicy. przeprowadzam dopasowywanie oraz nastawy podstawowe lecz bez skutku po chwili znowu wywala błędy. oraz z wskazówka paliwa. Czy ktoś przerabiał już taki temat ? Pacjent A3 3.2 BDB quattro. Dodam ze licznik jest z angilka.
Witajcie.
Od jakiegoś czasu jeżdżę z przeszczepionymi zegarami z białym fisem do 8p z 2004r 1.6 zwykła benzyna 102KM ale ciągle nie mam jeszcze ogarniętego poziomu paliwa - pompa do wymiany.
Chciałabym już w końcu to dokończyć. Na forum widziałam, że ktoś podmieniał już tą pompę w benzynie ale było to fsi, czy taka sama pompa tj. 1K0919051bh będzie pasowała do zwykłej benzyny?
Jak, że nikt nie odpowiedział na moje pytanie; sama na nie odpowiem.
Pompa 1K0919051bh pasuje - wszystko działa jak należy. Wreszcie wiem ile mam paliwa w baku :)