-
Ludzie kiedy zrozumiecie że zielona szyba Audi jest praktycznie na granicy dopuszczalnej normy przepuszczalności światła. Żadne piecowe czy oklejane z atestem nic tu nie daje. Gdy zrobią prawidłowy pomiar zawsze wyjdzie że jest przekroczona norma i zabiorą dowód tyle. Ja mam tył przyciemniony 50% i przód 30%. Oczywiście fajniej byłoby wszystkie mieć tak samo ale w tym układzie mniej rzuca się w oczy przyciemnienie szyb. Wygląda jak ori no może trochę ciemniej. Jak na razie rok latam i żadnych problemów nie było.
-
piszecie tu o 300-400zl
w poprzednim aucie robilem to sam....
caly tył na ciemno folia 50% i wyszlo mnie to tyle co nic bo tylko koszty foli nie pamietam dokłądnie...jakieś 50zl?-folia z norauto dosć gruba i dobra, nie rwie i nie chaczy sie ;)
-
Jeśli jest ktoś z okolic Tarnowa zainteresowany profesjonalnym przyciemnieniem szyb w swojej A3 to proszę dać znać na priv. Cena to 100zł tylna szyba i po 50zł reszta w 3-drzwiowej wersji więc całość 300zł. Bez wyciągania szyb. Można poczekać na miejscu lub zostawić samochód.
-
bez wyciagania szyb?:)
dobry magik musi byc zeby to ladnie wyszlo;P
-
jeśli jest ktoś zainteresowany moge dać namiary na gościa w Kaliszu który bierze za wszystkie szyby 300zł, mi się udało jeszcze za 250zł
-
-
Mam pytanie, szukam zdjęc audi a3 w ciemnym kolorze z szybami zrobionymi srebrną folią, więc czy ktoś widział lub ma zdjęcia?
Jeśli tak to proszę o link lub fotki.
-
Przemas95 wejdz do mnie w kat. "moje auto" i zobacz jak to wygląda, osobiście nie polecam, wygląda koszmarnie ale jak kupiłem auto takie były na szczęście się ich juz pozbyłem.
-
ja mam w lodzi chlopak robi 350 zl wszystkie szyby tj 5 szt, folia 3m profesjonalny zaklad.polecam
-
Witam wie może ktoś gdzie w okolicy Skawiny/Krakowa szybko i dobrze przyciemnią szyby i ile kosztuje zabieg na 3 tylne szybki :)?