Witam wszystkich.
Mam takie pytanko, odnoŚnie a3 8l, chciałbym miec lampy przeciwmgłowe, czy muszę więc zamontować halogeny, czy może poliftowe Światła maja takie wbudowane ?. mam takowe założone w holandii przez któregoś z poprzednich właścicieli.
Printable View
Witam wszystkich.
Mam takie pytanko, odnoŚnie a3 8l, chciałbym miec lampy przeciwmgłowe, czy muszę więc zamontować halogeny, czy może poliftowe Światła maja takie wbudowane ?. mam takowe założone w holandii przez któregoś z poprzednich właścicieli.
Ja mam normalnie w przedliftowych reflektorach przeciwmgielne...
Problem w tym, że niema nigdzie żadnego włącznika do tych swiateł i to mnie dziwi
na przód reflektory przedliftowe ani poliftowe nie mają zintegrowanych przeciwmgielnych :)
Z tyłu owszem, jest czerwona lampka, ale z przodu trzeba sobie dołożyć halogeniki w dokładce zderzaka.
Kurcze, groszem nie smierdzę ostatnio, no ale cóż, będę szukał halogenów. Bo szkoda mi zmieniać poliftowe lampki. Dzięki za odpowiedzi i życzę Wam wesołych swiąt ;)
Witam
Szybkie pytanko. Warto?:
http://allegro.pl/item865182408_refl...wka_hella.html
A ja mam pytanie ponieważ mam teraz przedliftowe zwykłe lampy i wg. mnie one baaardzo słabo świecą:
1. Czy ksenony poliftowe są porównywalne z ksenonami przedliftowymi jeśli chodzi o oświetlenie drogi?
2. Czy jest sens wymieniać przedlifty na polifty bez xenonów? Czy sama soczewka dużo lepiej oświetla niż zwykłe stare lampy?
3. Jest sens kombinować z HIDami do poliftowych zwykłych soczewek?
Czy powiedzmy zwykłe lampy przedlift to 2/5, polifty 4/5 a polift xenon 5/5 ?
Z góry wielkie dzięki za info:)