bbbuuuaaahahahhaahahahahaah XJ ma ale bez ,,R" niestety
Printable View
do sprzedania bede miał 4 letni tłumik seryjny do CBR 1000RR z 2007r. mod 08 moze ktos bedzie zainteresowany (w dobrym stanie nie wypalony nie zaliczył szlifu) cena do dogadania
mod: Mio, dział sprzedam jest gdzie indziej ;)
chodziło mi o strój ;)
Stroj? Kurtka helda, taka czerowono czarna, czarne spodnie tekstylne i tyle ;)
Kurcze, a u mnie kolejny wydatek. Naped skonczyl sie calkowicie! Coz, jak go wymienie, t ochyba bede mial juz zrobione wszystko. Nic, tylko siadac i jezdzic... I olej jeszcze wymienic ;) Ale to chyba juz wszystko.
Ja w sobotę byłem na przeglądzie i pomiarze geometrii :D
Powiem tak, uśmiech po całym za biegu od ucha do ucha. Napęd mam jak nowy, 0 luzów gdziekolwiek, ocena motocykla - igła, jedyne co muszę wymienić niedługo to klocki z przodu, które zakupiłem już w zeszłym roku :D
Mam też pomiar geometrii zrobiony przez: http://www.ltdesigns.pl/start.html ... Ogólnie jest opcja poprawy (inny olej w lagach), ale też nie było źle. Albo muszę zrzucić parę kg :D, albo zmienić lekko ustawienia, ale masa rozłożona jest dobrze :)
Pozytywna sobota!
I ile Cie skasowali? Zgodnie z cennikiem na stronie?
A ja zakupie sobie taki zestaw:
http://allegro.pl/zestaw-napedowy-d-...618429885.html
mam nadzieje ?e, z 30kkm pociagnie, ale kto tam to wie...
malik ty masz hondzine 600?
powiedz jak to sie sprawuje? długo masz ?
myśle o sv, ale cb 750 też nie kiepsko wygląda i można sie okufrować:thumbright:
mówią o tych hondach dobrze, a twoje odczucia?
Wiesz, to jest moje pierwsze powazne moto (nie licze wszystkich wczesniejszych motorynek, jawek i mzetek ;)).
Nie mam porownania, ale to co wiem bez porownania...
Do miasta cudo, poprostu miedzy samochodami to prawie jak rowerem. Codziennie robie 50km w stolicy ;)
Na trase tez wyskoczyc mozna, aczkolwiek jak to naked. Powyzej 140km/h zaczyna wiac. Turystycznie smigam czasami i rowniez sobie chwale te maszyne...
A to za co najbardziej lubie Horneta? Mimo wszystkich walorow, umozliwiajacych swietna jazde na codzien, motocykl ten nadaje sie na tor! Czesto smigam do Radomia (czasami Lublin) i ogolnie naprawde cacy. Oczywiscie jak na taki motocykl ;)
Sam silnik? Przesmigalem juz blisko 20tys km'ow. W srodku nic nie robione (oprocz normalnych prac eksploatacyjnych). Wszystko chodzi pieknie, tak jak w momencie wyjazdu z fabryki ;) ;)
Co do cb750... Nieziemsko wyglada :D Ale to juz jest cos takiego bardziej do "spokojnej jazdy". Na codzien w Warszawie moze Cie troszke przymeczyc. Nie wiem ile bedziesz smigal w tym w korkach.
SV'ka to bardzo dobry wybor, aczkolwiek przy strzale od zera zostaje w tyle w stosunku do Horneta (porownywane kilkukrotnie). Za to na trasie wyroznia sie delikatnie lepsza elastycznoscia. W koncu to V'ka.
Wybor nalezy do Ciebie. W przypadku Hondy placisz troszke wiecej za marke (i wg mnie za jakosc), ale to chyba juz wiesz.
Aczkolwiek nie wykluczaj innych motocykli. Gdybym znalazl taka sztuke jak Larius i w tej cenie, to tez bym bral bez zastanowienia :)
fakt cb jest dosyć duża, ale w sumie aż tak kosmiczna nie jest:thumbright:
widzisz, ja mam taką chorobę że sie ,,żenię" ze sprzętami:rolleyes:
jak już coś złapie to nie puszczam, także jak już będe łapał sprzęta (a być może będzie taka szansa na przełomie roku) to raczej sie z nim już nie rozstanę, więc myślę że lepiej dla mnie wziąść słabszą maszynę(np. cb 750) bo mniej będzie schłostana :D i mówią że taka seven-fifty jest nie do za****nia;)