-
A kurde fakt :rolleyes:, na racing forum ktoś dopiero wrzucił za grosze, to się nie przyglądałem. Co nie zmienia faktu że taniej da sie to zrobić, a różnica zostanie na lepsze graty
http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-zaci...7.html#thumb/5
A co do adapterów, to teraz mi dwie firmy przychodzą do głowy, ale z tego powodu że jednej firmy adapter kiedyś pękł u makaroniarza, a druga zrobiła z amelinium i oba zaczęły pękać- Kraków bym omijał
-
Znowu pudlo, te zaciski tez nie podejda.
-
Ja pierdziele, co za marka :mad:
Włosi jakimś cudem lepiej to rozplanowali, bo zacisk na tarczę 286 sprzed 15 lat to ten sam co dzisiaj, chcesz przejść na 305 to kupujesz większy zacisk i adapter nie potrzebny, chcesz mieć 4 tłoczki na 305 to tak samo, a tu cuda na patyku :P
-
Moze te stare alfy bo te nowe jak masz zacisk brembo to masz zupelnie inna zwrotnice niz na jednotloczku
-
156 na tarczy 286, mozna do tego p&p wsadzic zacisk jednotloczkowy pod 305, jak i male 4 tlczkowe brembo pod 305 z alfy mito- punto evo arbath. Alfa wypuszczana w 1998 roku z tymi heblami. miciak robiony praktycznie do dzis
-
eeetam kupować stare, regenerować, latać za adapterami i może 100 zaoszczędzić to ..... :) bo tak, za zaciski trzeba dać minimum 350zł plus przesyłka liczmy 400zł (te z tłoczkami 41mm z S3), gumki 60zł, malowanie proszkowe 200zł, tarcze z 250, klocki z 180, wychodzi 1100zł i jeszcze trzeba załatwić adaptery. Samemu wyjdzie może na to samo i będzie trzeba się nabiegać.
-
Patrzac na zestawy tego sprzedawcy z Bydgoszczy z olx uwazajcie na te lipne 4 tloczkowe brembo za 1099zl, ktore robia pod tarcze 312mm, nie bedzie to hamowac a sprzedaz tego jest zwyklym oszukiwaniem, taki zestaw hamuje gorzej o połowę jak seria co daje do myślenia czy to jest po prostu naciaganie czy brak elementarnej wiedzy z zakresu ukladow hamulcowych, chyba ze komus zalezy jedynie na poprawie wygladu a spadek jakosci hamowania o polowe nie robi mu problemu bo np szybko wcale nie jezdzi nigdy
-
Gdzie kupić przewody w stalowym oplocie do swapa na 312 w ASV?
-
Firma hel dorabia takie jak potrzebne :)
-
Pytanie ile to kosztuje i czy nie ma dedykowanych?